“Groei met de Digitale Fabriek!”

De Digitale Fabriek voor de machine- en apparatenbouw

Digitaliseer uw fabriek

Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes, Excel of uit het hoofd? Maak uw fabriek digitaal! Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers inzicht in gegevens uit uw ERP omgeving en andere relevante systemen. Deze digitale oplossing maakt de besturing van uw productieprocessen overzichtelijk en eenvoudig. Uiteraard volledig geïntegreerd met uw ERP omgeving. Het gevolg: meer kwaliteit, véél kortere doorlooptijden, meer efficiency en een hogere klanttevredenheid.

 

Plan een (online) demo

Digitale oplossing voor uw branche

De Digitale Fabriek verbindt uw ERP oplossing met ‘de werkvloer’ volgens uw eigen bedrijfslogica en al uw systemen. Uw medewerkers communiceren via een gebruiksvriendelijke interface met uw ERP oplossing. De Digitale Fabriek interface is volledig afgestemd op uw organisatieprocessen en de rollen van uw medewerkers. Hiernaast ondersteunt de Digitale Fabriek ISO9001.

Een machine bouwen is een complex proces. Om grip op te houden op uw gestroomlijnde proces is digitaliseren de oplossing. Als Digitale Fabriek kunt u een slimme planning én een waterdichte track and trace per project en/of product waarborgen.

 • Digitale Fabriek sessies!

  Wilt u sneller werken en meer kwaliteit realiseren in uw organisatie? Dan is de Digitale Fabriek dé oplossing. Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze Digitale Fabriek sessies op woensdagen om 10.30 uur.

  Aanmelden

 • Download onze Smart Solutions leaflets!

  Uw fabriek direct papierloos laten werken? Download hier de leaflets over de AB Smart Solutions. Laat uw fabriek echt digitaal en automatisch verlopen met de Smart Solutions van AB.

  Download hier

 • Een webinar terugkijken?

  Bekijk hier de opnames van de webinars. Kijk bijvoorbeeld naar de laatste webinar over de Digitale Fabriek en ontdek de oplossingen voor uw organisatie. Als volledig Digitale Fabriek produceert u sneller en slimmer!

  Terugkijken

Referenten over de Digitale Fabriek
 • De Jong Hot Water Tanks: Duurzame integratie automatisering
  De Jong bestaat al ruim 160 jaar, waarvan al meer dan 45 jaar als toonaangevende, onafhankelijke producent van roestvast stalen (RVS) warmwaterboilers in Europa. Ebel Kremer, ICT-verantwoordelijke: “In alles wat wij ondernemen, zijn wij op zoek naar the perfect fit. Dat geldt in eerste plaats voor
  Lees meer
 • AB helpet Logiqs B.V. verder met de reis naar de Digitale Fabriek!
  Logiqs ondersteunt haar mondiale bedrijfsoperatie sinds begin 2015 met Exact Globe en naar tevredenheid. De implementatie ervan was voor Logiqs ook direct de start van de samenwerking met AB. Maar specifiek het Exact Warehouse Management Systeem (WMS) was Logiqs te groot, te inflexibel en te weinig
  Lees meer
Vragen? Neem contact op met Maurits Willemsen!
Maurits Willemsen
Business development manager: "De Digitale Fabriek maakt vrijwel elke denkbare oplossing mogelijk. De snelheid, kwaliteit en efficiency van uw proces gaat met stappen vooruit! Als Digitale Fabriek kunt u de volgende voordelen realiseren: kortere doorlooptijden, hogere leverbetrouwbaarheid, véél minder handelingen, kostenbesparing en meer kwaliteit."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---