Maximaal digitaliseren

Smart Connector- Elektronisch ondertekenen

De Smart Connector maakt vergaande digitalisering van uw processen mogelijk. Zo ook de koppeling met systemen waarmee digitaal ondertekent kan worden. Smart Connector koppelt o.a. met Docusign, Evidos en (bijna) iedere andere oplossing.

Afspraak maken 

  • DocuSign: De Leider In Elektronische Handtekeningen

    Met DocuSign automatiseert u het gehele overeenkomstenproces. AB koppelt het systeem aan uw ERP omgeving zodat u elektronisch kunt ondertekenen en workflows en het beheer van uw overeenkomsten kunt automatiseren.

  • Evidos: Digitale handtekening en digitale identiteit oplossingen

    Veel productiebedrijven maken gebruik van Evidos. Met de Smart Connector is het mogelijk om dit systeem volledig te koppelen. Binnen twee minuten ondertekent u uw documenten met een digitale handtekening. Met Evidos kunt u makkelijk, voordelig en rechtsgeldig uw documentenstroom automatiseren.

  • Wilt u een andere digi tool koppelen?

    Heeft u een andere digitool die u aan uw ERP omgeving wilt koppelen? Maak vrijblijvend een afspraak middels onderstaand formulier en ontdek de mogelijkheden van Smart Connector.

Aan de slag met de Smart Connector?
Vragen? Neem contact op met Roland ten Broeke!
Roland ten Broeke
Commercieel Directeur "We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag. Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---