De ERP Food Suite: snel en eenvoudig toegang tot al uw gegevens

Exact ERP voor de voedingsindustrie

Schaalvergroting en operational excellence zijn belangrijke ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie. Het biedt vóóral kansen voor bedrijven die voorop durven te lopen. En die onderkennen dat de juiste ERP software hierbij een steeds grotere rol gaat spelen. Exact Globe+ blijkt voor steeds meer voedingsproducenten dé oplossing om de vereiste kwaliteit en effectiviteit te kunnen garanderen.

Eisen worden kansen

Uw bedrijf moet snel en efficiënt werken, maar ook voldoen aan de wettelijke eisen. En aan de nog strengere eisen van klanten. Gevolg; steeds meer aandacht voor recepturen, etikettering en traceerbaarheid. Deze eisen vertalen naar nieuwe processen en producten is de juiste weg. Door slim te organiseren en te automatiseren kunt u de ‘lead’ nemen.

Exact draagt bij aan efficiency en kwaliteit

De wetgeving en klanteisen maken specifieke ERP functionaliteit, zoals traceability en receptuurbeheer, noodzakelijk. De ERP-omgeving is immers dé plek waar alle bedrijfsgegevens worden opgeslagen. Alles in één geïntegreerd systeem onderbrengen is dan ook meer dan wenselijk. Globe+ biedt de voedingsmiddelenindustrie alle functionaliteit en mogelijkheden om aan alle eisen te voldoen en kansen te verzilveren.

Bekijk onze events
Bekijk alle events

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---