Til de klanttevredenheid naar een hoger level

Optimaliseer uw service

Uw klanten perfecte service verlenen, daar loopt u als ondernemer warm voor! Maar de interne afhandeling van een perfect opgeloste storing wil nog wel eens problematisch zijn. Een papieren servicebon, een los servicesysteem, voorraden die niet kloppen, facturen die blijven liggen… Uw klant merkt er niets van, maar u wel! Hoge kosten en verlies van tijd. Service Management lost dit eenvoudig op.

Exact Service Management

Exact levert een in eigen huis ontwikkeld modern servicesysteem, helemaal geïntegreerd in het Exact Globe+ pakket, inclusief een gratis service app voor uw monteurs!

Uw klanttevredenheid naar een hoger level

Papieren werkbonnen zijn verleden tijd en de factuur is al gemaild zodra uw monteur nog maar net vertrokken is bij de klant. Helemaal automatisch, dankzij de uitgebreide mogelijkheden voor servicecontracten, SLA’s en prijsafspraken. Klanten kunnen zelf online een storing melden, zien wat er voor onderhoud aan hun machines wordt gepleegd en via de geïntegreerde webshop zelf onderdelen bestellen. U gaat tijd sparen, sneller factureren en uw voorraden kloppen! Het allerbelangrijkste, uw klanttevredenheid gaat naar een nóg hoger level.

AB, uw specialist in service management

Wij helpen u snel op weg naar een soepel lopend serviceproces. Voor ons is een optimaal serviceproces een heel belangrijk onderdeel binnen uw bedrijf en geen sluitpost. Wij hebben consultants speciaal opgeleid om complexe serviceprocessen soepel te laten verlopen in Exact Globe+. We spreken graag bij u af om uw serviceproces vrijblijvend door te lichten.

Meer add-ons op Exact Globe+
 • SupplyDash, meer inzicht in leverprestaties en doorlooptijd

  Kost het u veel tijd om leveranciers goed te beoordelen? Om grip te krijgen op uw leveranciers, en op uw eigen leverprestaties, is er SupplyDash.

  Lees meer
 • Word een digitale fabriek met AB Manufacturing Control

  Wilt u handelingen op de werkvloer digitaliseren? Uw medewerkers gaan dan via uw eigen interfaces met Exact Globe+ communiceren.

  Lees meer
 • Plannen met de Visual Schedular

  Productieorders met Visual Scheduler automatisch inplannen op basis van capaciteit van bewerkingsstations/productielijnen.

  Lees meer
Bekijk onze events
Bekijk alle events

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---