ERP oplossing die slim aansluit op processen

Exact ERP voor de elektrotechnische industrie

Wie wil groeien in de elektrotechnische industrie, hoeft niet in een glazen bol te kijken. Het is duidelijk dat groei vraagt om verdere automatisering. AB biedt u oplossingen waarbij we de ERP software slim laten aansluiten op uw bedrijfsprocessen.

Trends vertalen naar succes

In uw branche heeft u te maken met snel veranderende klantwensen, toenemende internationalisering en de opkomst van nieuwe technologieën. Er wordt steeds meer samengewerkt in de keten en met andere disciplines, zoals de machine- en kunststofindustrie. Deze dynamiek kan bedreigend zijn, maar biedt vooral kansen. Met onze expertise en ERP software helpen wij u graag om er ook een succes van te maken.

ERP als ‘driver’

Onze aanpak is eenvoudig. Samen met u integreren we alle bedrijfsfuncties in de ERP software. Daardoor zijn voorraad, planning en financiën altijd up-to-date. Processen zijn inzichtelijk, u kunt alles eenvoudig aansturen en gegevens veilig uitwisselen.

  • Realtime inzicht en alle gegevens geïntegreerd
  • Internationaal (samen)werken
  • Sturen op prijs, doorlooptijd en kwaliteit
Kolmer Elektromotoren: "Waren wij maar 3 jaar eerder met Exact begonnen. Wij plukken nu de vruchten van een volledig geïntegreerde standaard oplossing."
Bekijk onze events
Bekijk alle events

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---