Koppel uw Planningstool met uw ERP omgeving

Smart Connector - Planning & Tracking

Wilt u uw ERP systeem koppelen met uw logistieke systemen? Dit kan met de Smart Connector. Deze koppeling zorgt voor aanzienlijke tijdwinst. De Smart Connector integreert o.a. met Vplan, Scoretrance en (bijna) iedere andere oplossing.

Afspraak maken

  • Vplan: Dé visuele planningstool

    Met de Smart Connector kunt u Vplan koppelen aan uw ERP omgeving. Met deze integratie worden verkoop-, service- en productieorders door Vplan opgehaald. Hiermee voorkomt u dubbele administratie en tijdrovende werkzaamheden.

  • ScoreTrance: TMS, Salis en Track&Trace

    Maakt u gebruik van de slimme planning en tracking oplossing van ScoreTrance? Met de Smart Connector integreert u dit systeem met uw Exact omgeving. Dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparing. Dat wilt u toch ook ?

  • Andere planningstool koppelen?

    Heeft u een andere planningstool die u aan uw ERP omgeving wilt koppelen? Maak vrijblijvend een afspraak middels onderstaand formulier en ontdek de mogelijkheden van de Smart Connector.

Aan de slag met de Smart Connector?
Vragen? Neem contact op met Roland ten Broeke!
Roland ten Broeke
Commercieel Directeur "We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag. Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---