Oneindig koppelen

Smart Connector - Overige

Met de Smart Connector is het mogelijk om uw ERP omgeving moeiteloos te koppelen met verschillende systemen (Communicatie, CRM, management, planning & tracking en Digital Supply Chain applicaties). Staat het systeem dat u wilt koppelen niet in het overzicht? Neem dan contact met ons op. De kans is groot dat de tool die u gebruikt met de slimme Smart Connector gekoppeld kan worden.

Afspraak maken

  • EazyStock – Powered by Syncron

    Met de Smart Connector kunt u Eazystock koppelen aan uw ERP omgeving. Met deze integratie heeft u optimale voorraden en blijft u de concurrentie voor. U zult een hoger serviceniveau bereiken en een gezondere financiële situatie door lagere voorraadniveaus en efficiënte inkoop. Met Smart Connector automatiseert u al uw inkoopprocessen.

  • UniWin®

    Uniwin weegt vrachtwagens, binnenvaartschepen en treinwagons. Het systeem berekent het nettogewicht van het (bulk) product dat wordt ontvangen of geleverd. Met Smart Connector kunt u uw weegsoftware integreren met uw ERP omgeving.

  • Andere systemen koppelen?

    Heeft u een andere systemen die u aan uw ERP omgeving wilt koppelen? Maak vrijblijvend een afspraak middels onderstaand formulier en ontdek de mogelijkheden van Smart Connector.

Aan de slag met de Smart Connector?
Vragen? Neem contact op met Roland ten Broeke!
Roland ten Broeke
Commercieel Directeur "We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag. Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---