De ERP kunststof Suite: Rendement behalen met de juiste inrichting en aansturing van processen

Exact ERP voor de kunststofindustrie

Kunststof blijft een groeimarkt door de continue ontwikkeling van nieuwe materialen zoals bioplastics. Kunststof heeft de toekomst en dat geldt ook voor u als ondernemer. Mits uw organisatie daarop is voorbereid. U wilt innoveren? AB kent de specifieke uitdagingen in uw branche.

Minder werk voor klanten, meer werk voor u

Uw klanten willen ontzorgd worden. Dat betekent voor u: meer maatwerk en probleemoplossend vermogen. Het goed afstemmen van seriegroottes en de time-to-market zijn essentieel voor een fatsoenlijk rendement. Uw productieproces wordt complexer en dat vraagt om verdere automatisering. Samen kunnen we deze extern opgelegde druk ombuigen naar een interne drive om kosten te besparen en uw klantgerichtheid te verbeteren.

Kunststof vraagt om Exact Globe+

Er is veel rendement te behalen met de juiste inrichting en aansturing van processen. U wilt makkelijk onder meer documenten, recepten, klantgegevens kunnen delen en beheren. Snel plannen, voorraden minimaliseren en financiële gegevens en kpi’s realtime aan elkaar verbinden. Met Exact ERP voor de kunststof beschikt u over deze mogelijkheden.

Bekijk onze events
Bekijk alle events

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---