Diepgaand inzicht in bedrijfsgegevens

Smart Connector - Management

Wilt u profiteren van Realtime Business Inteligence? De Smart Connector biedt een koppeling voor uw gehele organisatie die ervoor zorgt dat cruciale bedrijfsinformatie uit uw omgeving opgehaald wordt. Zo kunt u snel uw bedrijfsgegevens organiseren voor correcte besluitvorming. De Smart Connector koppelt o.a. met Company.Info, Proactis en (bijna) iedere andere oplossing.

Afspraak maken 

  • Company.info: Marktleider bedrijfsinformatie en bedrijfsnieuws

    We invoer van adres- en bedrijfsgegevens vergemakkelijken? Inzicht in hoe het gesteld is met de kredietwaardigheid van uw klanten? Met één klik op de knop krijgt u toegang tot actuele en diepgaande bedrijfsinformatie. Met de Smart Connector voor Company.info kunt u sturen op data in plaats van een onderbuikgevoel.

  • Proactis: Spend Management software, solutions and tools

    De Smart Connector maakt het mogelijk om Proactis te koppelen aan uw ERP omgeving. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie op een efficiënte wijze gebruik kan maken van de data uit uw ERP omgeving. Hiernaast is het mogelijk om operationele data uit te wisselen.

  • Andere rapportagetool koppelen?

    Heeft u een andere rapportagetool die u aan uw ERP omgeving wilt koppelen? Maak vrijblijvend een afspraak middels onderstaand formulier en ontdek de mogelijkheden van de Smart Connector.

Aan de slag met de Smart Connector?
Vragen? Neem contact op met Roland ten Broeke!
Roland ten Broeke
Commercieel Directeur "We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag. Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---