Uw ’twaalfde man’ die 24/7 voor u klaarstaat

Laat uw bedrijfsprocessen écht automatisch verlopen

Smart Industry betekent verdergaande flexibilisering, automatisering en integratie. Robotgestuurde procesautomatisering (RPA) is gericht op het automatiseren van uw bedrijfsprocessen via een user interface. De AB Entiteiten Interface (ABEI) is het platform die software verdergaand automatiseert en integreert met andere systemen en apparaten, door het handmatige proces na te bootsen.

Download de Leaflet!

Voordelen van AB Entiteiten Interface

AB Entiteiten Interface (ABEI) kan vrijwel elke taak in uw ERP oplossing van u overnemen en alle gegevens met elkaar verbinden. Zo neemt ABEI werk ‘uit handen’, zodat u processen versnelt en kosten bespaart. De concrete toepassingen en voordelen zijn onder meer:

 • Automatisch boekingen genereren, zoals bijvoorbeeld uren.
 • Automatisch mailtjes sturen en bijlages toevoegen
 • Alle type orders aanmaken, aanpassen of verrijken.
 • Systeem integratie tussen uw organisatie en uw leveranciers, afnemers en/of zuster organisaties.
 • Systeem integratie tussen uw ERP oplossing en andere systemen zoals CAD/CAM, kwaliteit etc.
 • Directe aansturing en uitlezen van machines, weegschalen etc.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van mogelijkheden. Graag denken wij met u mee over de meest optimale automatiseringsoplossing voor uw specifieke situatie!

De twaalfde man die 24/7 beschikbaar is!

Hoeveel wordt er in uw organisatie nog met de hand gedaan bij het invoeren of uitwisselen van gegevens? ABEI kan bedrijfsspecifieke regels/werkwijzen of afspraken in uw ERP oplossing volledig automatiseren, zonder maatwerk. Deze RPA interface is uw ’twaalfde man’ die 24/7 beschikbaar is en garant staat een ongekende productiviteit en efficiency.

Bekijk hoe ECOstyle ontvangsten in het magazijn heeft geautomatiseerd met ABEI

Een bedrijfsbrede ERP oplossing verzamelt data, ordent en biedt de functionaliteit om iets met uw gegevens te doen. Bijvoorbeeld een order aanmaken of aanpassen. Maar er is nog veel aan efficiency te winnen in de interactie tussen uw ERP systeem en de wereld daarbuiten. Wilt u meer taken automatisch laten uitvoeren, dan kan met RPA!

Meer Smart Solutions
 • Word een digitale fabriek met AB Manufacturing Control

  Wilt u handelingen op de werkvloer digitaliseren? Uw medewerkers gaan dan via uw eigen interfaces communiceren.

  Lees meer
 • StockDash, uw voorraad beter beheren!

  Met StockDash heeft u meer inzicht in uw voorraad. Optimaliseer bestelgrootte en bestelniveau en verlaag uw voorraad zonder risico.

  Lees meer
 • SalesDash, scherp sturen op resultaat

  Analyseer en vergelijk uw omzet per klant of product, regio, periode, marge, etc. In SalesDash signaleert u eenvoudig alle kansen en bedreigingen.

  Lees meer
Bekijk onze events
Bekijk alle events

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---