CRM integraties

Smart Connector - CRM

Wilt u al uw handmatige processen automatiseren? Met de Smart Connector kunt u oneindig veel bedrijfsapplicaties koppelen en vergaand automatiseren. Smart Connector koppelt met Exact Synergy, Salesforce, HubSpot, Microsoft Dynamics CRM, Zoho CRM-pakket (voor de uitwisseling van relaties, offertes/ orders) en (bijna) iedere andere oplossing.

Afspraak maken? 

  • Exact Synergy: Één systeem voor al uw bedrijfsprocessen

    De Smart Connector koppelt uw CRM systeem. Dit heeft grote voordelen zoals de synchronisatie van klant- en prospectgegevens, het automatisch beheren van verzendlijsten, campagnes direct versturen vanuit een centraal systeem, het automatisch starten van vervolgacties en nog véél meer.

  • Salesforce: Leider in CRM en Cloud Computing Software

    Met de Smart Connect koppeling tussen Salesforce en uw ERP omgeving kunt u vergaand automatiseren. Denk hierbij aan het automatisch starten van vervolgacties op basis van statistieken, het automatisch synchroniseren van artikelen, voorraden, relaties, verkooporders en veel meer.

  • HubSpot: Inbound Marketing, Sales, and Service Software

    Maakt u gebruik van HubSpot en wilt u dit koppelen aan uw ERP omgeving? De Smart Connector maakt dit mogelijk. Deze koppeling brengt grote voordelen teweeg. Zoals de automatische synchronisatie van klantgegevens, het automatisch aanmaken van verkooporders en veel meer.

Aan de slag met de Smart Connector ?
Vragen? Neem contact op met Roland ten Broeke!
Roland ten Broeke
Commercieel Directeur "We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag. Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---