Digitaal plannen met Planning Control

Digitale Fabriek: Planning Control

Planning Control

Uw plandata direct beschikbaar om in te kunnen spelen op actualiteit. Met AB Planning Control kunt u optimaal plannen. U wilt iedere dag tijdig en volledig kunnen leveren. Een machine ligt stil, een medewerker is afwezig of materialen zijn niet op tijd geleverd. Met een goede planning vangt u dit direct op en voorkomt u problemen.

Door realtime inzicht in het gehele productie- en logistieke proces heeft u altijd grip op de planning en de status van uw orders. U kunt bijvoorbeeld direct ingrijpen bij uitzonderingen: ‘drag en drop’ elke order en zie direct wat de impact op de planning is. Vervolgens kunt u aan de hand van realtime inzicht meteen een oplossing inzetten en loopt uw planning geen vertraging op.

 

Plan een (online) demo

Alle features op een rij:

  • Integreer uw planning met de rest van uw organisatie (ERP omgeving, overige systemen en machines).
  • Uw planning geeft inzicht in alle benodigde data: efficiëntere planning.
  • Op maat aanpasbare interface: Elk type planning kan worden ingericht zoals u het wilt/
  • Analyseer uw planning realtime en verbeter continue.

Bekijk ook de andere oplossingen!

Naast Planning Control, heeft AB ook andere oplossingen onder het kader van de Digitale Fabriek, zoals: Logistics Control, Manufacturing Control, Quality Control en Custom Control.

Bekijk de oplossingen!

Vragen? Neem contact op met Maurits Willemsen!
Maurits Willemsen
Business development manager: "De Digitale Fabriek maakt vrijwel elke denkbare oplossing mogelijk. De snelheid, kwaliteit en efficiency van uw proces gaat met stappen vooruit! Als Digitale Fabriek kunt u de volgende voordelen realiseren: kortere doorlooptijden, hogere leverbetrouwbaarheid, véél minder handelingen, kostenbesparing en meer kwaliteit."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---