Give something,
get more!

Time to shine

Punten sparen met                        

 

Bent u tevreden met de diensten en producten van AB en wilt u hier iets over vertellen? Dit kan binnen het loyaliteitsprogramma van AB.

U kunt op eenvoudige wijze waardevolle punten sparen bij AB. Punten die vervolgens in te zetten zijn voor diensten en producten van AB of voor een leuke activiteit voor uw bedrijf op locatie. Met andere woorden give something, get more!

Benieuwd naar meer? De invulling van het programma treft u hieronder. Meteen aanmelden voor één of meerdere onderdelen van het programma kan via de onderstaande knop.

 

Aanmelden

Hoe werkt het programma

Allereerst, bedankt dat u klant bent bij AB. De tevredenheid van klanten is belangrijk voor ons. Daarom hebben wij een loyaliteitsprogramma opgestart: Time to Shine!

Door deelname aan dit programma kunt u punten verdienen. Met deze punten krijgt u korting op AB producten en diensten. Het programma bestaat uit verschillende leuke onderdelen waar u aan kunt deelnemen.

Wat krijgt u voor uw deelname?

U verdient punten door uw deelname aan een van de onderstaande activiteiten. Iedere punt is €1,00.

Uw punten kunt u inleveren voor verschillende interessante kortingen op AB producten en belevingen. Hieronder ziet u een lijst met de verschillende mogelijkheden. Lever uw punten in voor:

– Korting op AB producten: Software, Consultancy en Trainingen.

– Persoonlijke beleving: Musical-, bioscoopbezoek, dinerbon, enzovoort.

– Gezamenlijke beleving: Foodtruck op locatie bij uw organisatie.

Be in the spotlight!

Bent u tevreden over de samenwerking met AB en bereid om dit verhaal ‘online’ te delen? Deel uw ervaring met ons in een referentfilm- of verhaal. In ruil voor een mooi verhaal, krijgt u een aantal punten die u in kunt ruilen tegen een publicatie in ons MAAK magazine en/of op onze website met plaatsing van uw bedrijfslogo bij de film of het verhaal.

Vindt u het leuk om uw ervaring ‘fysiek’ te delen? Deel uw ervaring dan tijdens een klantbezoek bij uw organisatie/fabriek of organiseer samen met AB een interessante roadshow voor (prospect) klanten. In ruil voor een mooie presentatie en rondleiding, krijgt u een aantal punten die u kunt inruilen tegen korting op AB updates, een persoonlijke beleving of een andere beloning.

 

Onderdelen van het loyaliteitsprogramma
 • Reference film

  Vertelt u in een video over de bij u geboekte resultaten met de diensten en producten van AB, dan ontvangt u 750 punten. De video zal gepubliceerd worden op: www.wijzijnab.nl (inclusief uw bedrijfslogo).

 • Reference story

  Heeft u een sterk referentieverhaal over de ERP-oplossingen en diensten van AB? Wij publiceren deze graag op onze website en/of in het magazine MAAK. U ontvang dan 250 punten.

 • Performance

  Bent u gastspreker op een van onze online of fysieke events, dan ontvangt u 1000 punten. Tijdens dit event kunt u toelichten en demonstreren hoe uw AB product in de praktijk werkt.

 • Watch and Score

  Neem deel aan een webinar en verdien 25 punten. Wij bieden webinars aan over interessante onderwerpen en AB upgrades, geschikt voor uw bedrijf. Punten kunt u inleveren tegen korting op een AB upgrade.

 • Refer a friend

  Heeft u binnen uw netwerk contacten die ook veel kunnen hebben aan de diensten en producten van AB? Breng u contacten aan als lead en krijg 250 punten. Wordt het contact klant bij AB, dan krijgt u 1000 punten!

 • Spread some quotes

  Bedenkt u samen met het AB marketing een aantal pakkende quotes voor onze online platformen én helpt u met het verspreiden hiervan? Dan ontvangt u 50 punten.

 • Visit a factory

  Kunnen (potentiële) AB klanten een bezoek brengen aan uw organisatie of fabriek, dan krijgt u 500 punten. Tijdens dit bezoek zullen wij gezamenlijk de voordelen demonsteren van uw product(en) van AB.

 • Roadshow

  Organiseer samen met ons een roadshow bij uw organisatie of fabriek! Tijdens deze show zijn potentiële klanten te gast bij u om te zien welke betekenis de ERP-oplossing van AB heeft. U ontvangt maar liefst 2000 punten!

It's time to shine!

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken