Give something,
get more!

Time to shine

Punten sparen met                        

 

Bent u tevreden met de diensten en producten van AB en wilt u hier iets over vertellen? Dit kan middels het loyaliteitsprogramma van AB! Meld u meteen aan voor één of meerdere onderdelen van het programma via de onderstaande knop.

Aanmelden

Be in the spotlight!

Bent u tevreden over de samenwerking met AB en bereid om dit verhaal ‘online’ te delen? Deel uw ervaring met AB in een referentfilm- of verhaal. In ruil hiervoor krijgt u punten en wordt uw referentfilm- of verhaal op onze website geplaatst.

Vindt u het leuk om uw ervaring ‘fysiek’ te delen? Organiseer samen met ons een roadshow (bedrijfsbezoek) voor potentiële klanten. In ruil voor een bezoek met een presentatie en rondleiding, krijgt u punten die u kunt inruilen voor korting op AB-producten, een persoonlijke beleving of een andere beloning.

Hoe werkt het programma

Allereerst, bedankt dat u klant bent bij AB! De tevredenheid van klanten is belangrijk voor ons. De onderdelen waaraan u kunt deelnemen zijn hieronder aangegeven.

Wat krijgt u voor uw deelname?

Door deelname aan dit programma kunt u punten verdienen. Iedere punt is €1,00. Uw punten kunt u inleveren voor kortingen op AB-producten en diensten of een beleving. Lever uw punten in voor:

– Korting op AB-producten: Software, Consultancy en Trainingen.
– Persoonlijke beleving: Musical-, bioscoopbezoek, dinerbon, enz.
– Gezamenlijke beleving: Foodtruck op locatie bij uw organisatie.

Onderdelen van het loyaliteitsprogramma
 • Reference film

  Vertelt u in een video over de bij u geboekte resultaten met de diensten en producten van AB, dan ontvangt u 750 punten. De video zal gepubliceerd worden op: www.wijzijnab.nl (inclusief uw bedrijfslogo).

 • Reference story

  Heeft u een sterk referentieverhaal over de softwareoplossingen en diensten van AB? Wij publiceren uw verhaal graag op onze website en in het MAAK! magazine. U ontvang dan 250 punten.

 • Performance

  Bent u gastspreker op een van onze online of fysieke events, dan ontvangt u 1000 punten. Tijdens dit event kunt u toelichten en demonstreren hoe uw ERP en AB product(en) in de praktijk werken.

 • Watch and Score

  Neem deel aan een webinar en verdien 25 punten. Wij bieden webinars aan over AB add-ons en oplossingen van onze partners geschikt voor uw bedrijf. Punten kunt u inleveren tegen korting op een AB add-on.

 • Refer a friend

  Heeft u binnen uw netwerk contacten die ook veel kunnen hebben aan de diensten en producten van AB? Breng u contacten aan als lead en krijg 250 punten. Wordt uw contact klant bij AB, dan krijgt u 1000 punten!

 • Spread some quotes

  Bedenkt u samen met het AB marketingteam een aantal pakkende quotes voor onze online platformen (LinkedIn & Mail) én helpt u met het verspreiden hiervan? Dan ontvangt u 50 punten.

 • Visit a factory

  Kan een (potentiële) AB klant een bezoek brengen aan uw fabriek, dan krijgt u 500 punten. Tijdens dit bezoek zullen wij gezamenlijk de voordelen demonsteren van uw product(en) van AB.

 • Roadshow (bedrijfsbezoek)

  Organiseer samen met ons een bedrijfsbezoek of roadshow bij u op locatie! Tijdens dit ‘event’ zijn potentiële klanten (prospects) te gast bij u om te zien welke voordelen ERP-software kan opleveren. U ontvangt maar liefst 2000 punten!

It's time to shine!

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---