Specifieke functionaliteiten voor de chemie

Exact ERP voor de chemische industrie

Als leidinggevende in de chemische industrie heeft u hele specifieke uitdagingen. Onder meer op het gebied van concurrentie en regelgeving. U heeft dan ook behoefte aan een ERP oplossing met specifieke functionaliteiten. En uw implementatiepartner moet thuis zijn in de chemie. AB heeft die specifieke ervaring en Exact ERP is zeer geschikt voor de chemische industrie.

Aanpassen én eigen agenda, Exact ERP voor de chemische industrie biedt

De regelgeving wordt steeds complexer en strenger. U moet zich hieraan houden. Dit vraagt om een ERP oplossing met een uitstekende traceability en kwaliteitscontrole. Tegelijk wilt u uw eigen plannen ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een samenwerkingsverband aan te gaan. Dan heeft u ook behoefte aan een systeem dat meegroeit en dat u gemakkelijk koppelt aan andere.

ERP plus implementatie

Wij adviseren Exact Globe+ als ERP pakket. Gekoppeld met uw LIMS systeem, levert Globe+ bijvoorbeeld een Certificate of Analysis (COA) en een Safety Data Sheet (SDS). En de koppeling met het MES systeem maakt dat u het volledige productiesysteem kan aansturen. Wij zorgen als implementatiepartner voor een optimale inrichting, van administratie tot planning en tracking&tracing.

  • Volledig geïntegreerde traceability
  • Koppelingen met MES, LIMS en andere systemen
  • Kennis van alle facetten van de chemische industrie
ChemCom Industries: "We zochten een moderne, low-cost oplossing en AB heeft os daarin geholpen."
Bekijk onze events
Bekijk alle events

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---