Volledige ontzorging met de AB cloud

Exact Globe+ in de Cloud omgeving

99,5% uptime van al uw applicaties

De cloud omgeving is steeds gangbaarder geworden voor de meeste bedrijven. Volledig ontzorgt in de AB Cloud zonder een eigen server, bijbehorende software en beheer ervan.  Interessant is de totale rekensom qua interne kosten en de kosten van een Cloud omgeving. Vaak nog interessanter is de flexibiliteit en schaalbaarheid die een Cloud omgeving biedt ten opzichte van een eigen server op locatie.

De AB Cloud garandeert een uptime van 99,5% van applicaties. Daar waar anderen vaak alleen uptime van de server garanderen.

Bekijk het webinar ‘Moet ik echt naar de Cloud?’

Partner: Databalance

AB heeft voor de cloud een samenwerking met Databalance. Databalance is gespecialiseerd in Cloud-omgevingen. Samen met Databalance hebben we een AB Cloud omgeving waarbij u naast Exact Globe+ ook tal van aanvullende systemen in de cloud kan zetten, uiteraard met Office 365. Ook is het mogelijk om eigen CAD systemen, LIMS, Bestmix of andere software in de AB Cloud op te nemen.

De voordelen van onze AB Cloud oplossing:

  • Geen dure upfront investeringen in “ijzer”
  • Geen dure licenties tbv SQL en Infrastructuur
  • Cloud is flexibel en schaalbaar, dus berekend op groei en krimp.
  • Vooraf kosteninzichtelijk
  • Altijd applicaties toevoegen als de situatie wijzigt:
  • Zeer hoge beschikbaarheid van de omgeving, gegarandeerd in de SLA:
  • De nieuwste product-updates direct beschikbaar.
  • Goed beveiligd door één bedrijf waar dit ‘core business’ voor is.

Wilt u inzicht in de mogelijkheden van de AB Cloud, neem dan vrijblijvend contact op met uw accountmanager of maak een afspraak met Service coördinator Arno van Boggelen.

 

Vragen? Neem contact op met Arno van Boggelen!
Arno van Boggelen
Manager Support & Beheer: "AB Support en Beheer kan u ontzorgen en uw ERP-omgeving beter laten functioneren. Als klant heeft u recht op onze Basis Support. Zo bent u verzekerd van een betrokken klantenservice, ervaren support medewerkers, directe hulp bij calamiteiten en toegang tot de A.B. Customer Portal. Extra support is ook mogelijk in de vormen: Premium en Advanced"

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---