Ga voor succes en realtime inzicht!

Exact ERP voor de metaalindustrie

In de metaal zien wij, net zoals u, razendsnelle ontwikkeling in technologieën. Van ‘additive manufacturing’ tot online orderverwerking. Een kritische succesfactor is steeds meer een efficiënte, klantgerichte productieorganisatie. Als u met uw bedrijf écht gaat voor succes, dan gaan wij van AB graag met u mee.

Bekijk de evenementen voor uw branche!

Regie houden

De trends buitelen over elkaar heen. Kleinere seriegroottes. Verkorting van doorlooptijden. Manarm produceren. Online communicatie, zoals in de ‘smart factory’. En niet te vergeten de fluctuerende staal- en andere grondstofprijzen. Intussen wilt u zicht houden op uw strategische doelstellingen én u wilt de regie houden. Onze inzet is altijd daarop gericht.

ERP voor realtime inzicht

U wilt uw productie- en opslagcapaciteit zo goed mogelijk benutten. Dat vraagt om realtime inzicht, onder andere in de orders, uw voorraad en het onderhanden werk. Exact Globe+ voor de metaal industrie biedt u dit inzicht. Waarbij wij niet alleen voor een naadloze implementatie zorgen, maar ook de automatisering inpassen in uw kernactiviteiten.

  • In één oogopslag prijsontwikkelingen doorberekenen
  • Voorraad- en klantordergestuurd werken
  • Snel inspelen op bewegingen in de markt
Metaalwarenfabriek Steco: “ERP procesoptimalisatie stelt ons in staat om snel te schakelen.”

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---