Ontdek de vergaande mogelijkheden van Exact Globe+

Exact, omdat u meer wilt bereiken

Standaard ERP oplossingen van Exact

Met Exact Globe+ is elke onderneming klaar voor de toekomst doordat de software beschikt over de nieuwste technologie. Wat zijn de belangrijkste voordelen van Globe+?
1. Een moderne look & feel, die gemakkelijker en sneller in gebruik is.
2. Vernieuwde, moderne technologie die klaar is voor de toekomst.
3. Bestaande klanten kunnen met ondersteuning van AB overstappen op Globe+.

Bij AB zijn wij al 32 jaar erg enthousiast over Exact. En daarin staan we niet alleen. Al bij ruim 500 industriële bedrijven hebben wij Exact software tot volle tevredenheid geïmplementeerd. Exact biedt een standaard ERP oplossing genaamd Globe+, maar wel op maat voor uw branche en organisatie. De twee belangrijkste redenen om voor Exact te kiezen worden hieronder benoemd.

1. Uw productiviteit stijgt

Als uw onderneming groeit, is dat goed nieuws. Keerzijde is dat ook de hoeveelheid informatie rondom uw bedrijfsprocessen meegroeit. Dit kan juist weer nadelig zijn voor uw productiviteit. Ook moet u rekening houden met continue wijzigingen in wet- en regelgeving. Exact staat vooral bekend om haar financiële oplossing, maar biedt zeker ook in een complexe (logistieke) operatie uitkomst. Exact Globe+ is het enige standaard ERP pakket, waarmee u al uw bedrijfsprocessen aanstuurt. Daarmee stijgt uw productiviteit.

2. Connectivity: beter samenwerken

Met Exact Globe+ optimaliseert u ook uw supply chain. U geeft uw klanten en leveranciers via een portal bijvoorbeeld inzicht in de actuele voorraad, orderstatus en levertijden. Maar ook in de bestelstatus, orderhistorie en facturen. Zo verbetert u de samenwerking met uw businesspartners in de keten.

De toegevoegde waarde van AB

AB is meer dan een software leverancier. Wij bieden toegevoegde waarde op twee niveaus. Ten eerste op product niveau. Wij ontwikkelen add-ons op Exact Globe+, zoals de Digitale Fabriek en de RPA Interface. Ook hebben wij dashboards ontwikkeld om uw inzicht op belangrijke processen te vergroten. Ten tweede bieden wij gespecialiseerde consultancy. Veel lean adviesorganisaties zijn wars van automatisering, terwijl die juist kan leiden tot verdere optimalisatie. Bij AB gaan Lean/QRM hand in hand met slimme automatisering. Voor een optimaal rendement.

Bekijk ook onze Add-ons!

Nog meer voordelen

Exact Globe+ wordt bij gebruikers in de industriële sector om verschillende redenen gewaardeerd. Als we onze klanten vragen naar de onderscheidende voordelen, krijgen we vaak het volgende te horen:

 • Verbeterde leverbetrouwbaarheid
 • Realtime inzicht in bedrijfsprocessen
 • Minder handelingen en meer snelheid in het (productie)proces
 • Kostenbesparing / hoge ROI
 • Vermindering van voorraad
 • Krachtige en snelle planning

Kenmerken van Exact Globe+

Exact voor de industrie onderscheidt zich van veel andere ERP pakketten door de volgende kenmerken.

 • Bijzonder flexibel
 • Vrijwel alle benodigde functionaliteit voor de industrie is beschikbaar
 • Realtime gegevens beschikbaar, zoals managementinformatie
 • Geschikt voor internationaal gebruik
 • Relatief lage aanschaf- en gebruikskosten
 • Standaard software

Plan een oriëntatie afspraak met ons!

 • MRP, inzicht in behoefte van materialen en uren

  De MRP module in Globe+ maakt eenvoudig de behoefte aan materialen en uren inzichtelijk. U kunt bijvoorbeeld in één oogopslag zien waar over drie weken een materiaaltekort ontstaat. Welke orders welke onderdelen nodig hebben. Wat daarvan op voorraad is en wanneer het uiterlijk besteld moet worden.

  Lees meer
 • Warehouse Management (WMS)

  Met WMS optimaliseert u uw magazijnbeheer. Ontvangsten, tellingen en uitgiftes worden eenvoudig en foutloos geregistreerd met behulp van barcode scanners. De gescande informatie wordt direct verwerkt in Globe+. WMS geeft de beste opslaglocatie aan, bepaalt de kortste pickroutes, wisselt voorraadgegevens uit via Radio Frequency (RF), et cetera

  Lees meer
 • Exact Synergy: HRM, projecten en CRM in één

  Exact Synergy is HRM, Project- en documentbeheer en CRM in één webbased oplossing. Exact Synergy bundelt zo processen en verbindt informatie over uw medewerkers, klanten, projecten en financiële transacties. Dit brengt medewerkers van verschillende afdelingen in één proces samen. Exact Synergy vereenvoudigt het werk en maakt het inzicht.

  Lees meer
Vragen? Neem contact op met Gertjan Barendsen!
Gertjan Barendsen
Sales Consultant "Exact is een geweldige oplossing voor productie en logistiek. Veel mensen weten dat nog niet. Het is standaard ERP met héél veel functionaliteit."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---