Simpel organiseren en slim automatiseren!

 

Over AB

Onze klanten opereren in verschillende industriële sectoren. Wat ze gemeen hebben is hun ambitie. Het zijn echte ondernemers, die heilig geloven in hun bedrijf en hun producten. Die kansen zien. Die willen groeien in resultaat, omzet, activiteiten, marktaandeel, kwaliteit etc… En die zich door niets en niemand laten tegenhouden. Om zulke klanten goed te servicen, kiezen wij voor een bedrijfskundige en niet voor een IT-gedreven aanpak. Lees hieronder meer over AB.

Eerst het inzicht, dan de uitvoering

Met alleen een nieuw software pakket bereik je als ondernemer geen ambitieuze doelen. Een succesvolle ERP implementatie begint bij inzicht in uw organisatie. Daarom hebben onze consultants een bedrijfskundige en/of bedrijfseconomische achtergrond. Zij zijn verder gecertificeerd op het gebied van Lean en QRM. Vanuit goed inzicht in uw specifieke bedrijf, branche en markt komen zij tot gedegen adviezen over procesverbeteringen. En pas daarna volgt de uitvoering van het automatiseringstraject. Deze aanpak levert meer rendement op in termen van kostenbesparing, flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid, doorlooptijd en overzicht. Onze visie is dan ook: simpel organiseren en slim automatiseren.

Smal werkterrein, bedrijfsbrede oplossingen

We richten ons uitsluitend op de industrie. Daar ligt onze kennis, ervaring en expertise. Binnen dit relatief smalle werkterrein bedenken en implementeren we echter bedrijfsbrede oplossingen. Zo kunnen we onze klanten helpen om echt grote stappen te zetten. De missie van AB is samengevat: het is onze drive en professie om industriële bedrijven logistiek en bedrijfseconomisch te laten excelleren.

Waarom we Exact adviseren

Wij zijn Gold Partner van Exact. Dus het zal u niet verbazen dat wij onze klanten Exact software adviseren. Wij kunnen onze keuze voor juist deze ERP software onderbouwen met tal van succesvolle business cases en best practices. Dit is wat Exact uw bedrijf biedt:

 • Compleet en veelzijdige ERP oplossing
 • Zeer flexibel
 • Standaard software
 • Bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid, meer dan 325.000 bedrijven als klant!
 • Lage Total Cost of Ownership
 • Hoge ontwikkelcapaciteit
 • Connectivity
 • Internationaal inzetbaar
 • Continuïteit (sinds 1984)

Digitale Fabriek op Exact Online

Voor kleine en middelgrote ondernemingen is Exact Online een mogelijkheid om de administratie online te beheren. Onze zelfontworpen productie- en planningsoplossing Digitale Fabriek werkt direct op Exact Online. AB ondersteunt de koppeling tussen deze applicaties. Exact Online speelt voornamelijk een ondersteunende rol voor de Digitale Fabriek, en ligt buiten onze gebruikelijke focus op Globe+.

Smart industry: wij doen mee!

Smart industry. Voor sommigen een toverwoord, voor anderen nog een hype. Intussen gaan de ontwikkelingen razendsnel. Kernwoord is verbinding: tussen machines onderling, maar ook tussen bedrijven en klanten. AB neemt als ambassadeur deel aan het Smart Industry platform van het Ministerie van EZ. Daarnaast werken wij nauw samen met de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen (HAN). Essentieel voor ons is dat we nieuwe inzichten snel kunnen toepassen in de business van onze klanten!

 

Onze oplossingen
 • Geïntegreerde standaard ERP oplossingen van Exact

  Standaard ERP software en toch een oplossing op maat. AB heeft de kennis in huis.

  Lees meer
 • Implementeren is organiseren!

  Lean en QRM maken processen slank en snel. Automatiseer alleen slanke processen, dan gaat u écht verschil merken.

  Lees meer
 • Smart Solutions voor de maakindustrie

  Met RPA en de Digitale Fabriek (Manufacturing Control) automatiseren we uw processen nog verder. Bovendien vergroot u het inzicht in uw KPI’s met de slimme AB Dashbaords!

  Lees meer
Vragen? Neem contact op met Roland ten Broeke!
Roland ten Broeke
Commercieel Directeur "We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag. Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---