image/svg+xml

Slim, Simpel en Snel

Met Exact Software, Lean en Quick Response Manufacturing

Over AB

Onze klanten opereren in verschillende industriële sectoren. Wat ze gemeen hebben is hun ambitie. Het zijn echte ondernemers, die heilig geloven in hun bedrijf en hun producten. Die kansen zien. Die willen groeien in resultaat, omzet, activiteiten, marktaandeel, kwaliteit etc… En die zich door niets en niemand laten tegenhouden. Om zulke klanten goed te servicen, kiezen wij voor een bedrijfskundige en niet voor een IT-gedreven aanpak. Lees hieronder meer over AB.

Eerst het inzicht, dan de uitvoering

Met alleen een nieuw software pakket bereik je als ondernemer geen ambitieuze doelen. Een succesvolle ERP implementatie begint bij inzicht in uw organisatie. Daarom hebben onze consultants een bedrijfskundige en/of bedrijfseconomische achtergrond. Zij zijn verder gecertificeerd op het gebied van Lean en QRM. Vanuit goed inzicht in uw specifieke bedrijf, branche en markt komen zij tot gedegen adviezen over procesverbeteringen. En pas daarna volgt de uitvoering van het automatiseringstraject. Deze aanpak levert meer rendement op in termen van kostenbesparing, flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid, doorlooptijd en overzicht. Onze visie is dan ook: simpel organiseren en slim automatiseren.

Smal werkterrein, bedrijfsbrede oplossingen

We richten ons uitsluitend op de industrie. Daar ligt onze kennis, ervaring en expertise. Binnen dit relatief smalle werkterrein bedenken en implementeren we echter bedrijfsbrede oplossingen. Zo kunnen we onze klanten helpen om echt grote stappen te zetten. De missie van AB is samengevat: het is onze drive en professie om industriële bedrijven logistiek en bedrijfseconomisch te laten excelleren.

Waarom we Exact adviseren

Wij zijn Platinum Partner van Exact. Dus het zal u niet verbazen dat wij onze klanten Exact software adviseren. Wij kunnen onze keuze voor juist deze ERP software onderbouwen met tal van succesvolle business cases en best practices. Dit is wat Exact uw bedrijf biedt:

 • Compleet en veelzijdig ERP
 • Zeer flexibel
 • Standaard software
 • Bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid, meer dan 325.000 bedrijven als klant!
 • Lage Total Cost of Ownership
 • Hoge ontwikkelcapaciteit
 • Connectivity
 • Internationaal inzetbaar
 • Continuïteit (sinds 1984)

Smart industry: wij doen mee!

Smart industry. Voor sommigen een toverwoord, voor anderen nog een hype. Intussen gaan de ontwikkelingen razendsnel. Kernwoord is verbinding: tussen machines onderling, maar ook tussen bedrijven en klanten. AB neemt als ambassadeur deel aan het Smart Industry platform van het Ministerie van EZ. Daarnaast werken wij nauw samen met de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen (HAN). Essentieel voor ons is dat we nieuwe inzichten snel kunnen toepassen in de business van onze klanten!

 

Onze oplossingen
 • Geïntegreerde standaard ERP oplossingen van Exact

  Standaard ERP software en toch een oplossing op maat. AB heeft de kennis in huis.

  Lees meer
 • Combineer lean manufacturing en ERP voor meer rendement

  Lean en QRM maken processen slank en snel. Automatiseer alleen slanke processen, dan gaat u écht verschil merken.

  Lees meer
 • Onze app's op Exact. Specifiek voor de industrie

  Dashboards vergroten het inzicht in uw KPI’s. Met ABEI en ABPC automatiseren we uw processen nog verder.

  Lees meer
Vragen? Neem contact op met Nico Bijl!
Nico Bijl
Directeur "Als directeur van AB ben ik enorm trots op zowel onze klanten als onze medewerkers. Dagelijks helpen wij onze klanten verder te verbeteren, met Exact, met onze eigen aanvullende software en ook met verbeteringen in proces en proces aansturing. Hierbij maken wij volop gebruik van methoden en technieken vanuit LEAN en QRM (Quick Response Manufacturing)."

Afspraak maken

 • Hidden
  De nieuwsbrief bevat informatie over de veranderingen in de industrie, de nieuwste ERP oplossingen, Exact ERP in combinatie met Lean, onze agenda met sessies en events, et cetera.

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken