Krijg grip op leveranciers en uw eigen leverprestaties

Meer inzicht in leverprestaties en doorlooptijd met de SupplyDash

Leverprestaties per leverancier

Kost het veel energie om de juiste gegevens te verzamelen, dat u leveranciers eigenlijk helemaal niet beoordeelt? De SupplyDash kan voor u bijhouden in hoeverre afspraken over leveringen worden afgeleverd of geschonden. Deze biedt inzicht in leverprestaties en doorlooptijd. Zo kunt u direct sturen op de impact op uw productie en klanttevredenheid. Dit op basis van de Leverings-Prestatie-Index™ van Denneman. Kortom, om grip te krijgen op uw leveranciers en op uw eigen leverprestaties is de SupplyDash de oplossing!

‘Gewogen prestaties’ in heldere overzichten én in PDF

U bepaalt zelf per product(groep) of leverancier welk ‘gewicht’ u aan een (wan)prestatie hangt. Is het erg als product x twee weken te vroeg wordt geleverd? En wat als materiaal één dag te laat is? Weegfactoren zijn daarom instelbaar in SupplyDash. In dwarsdoorsnedes per periode, leverancier of product geeft SupplyDash vervolgens de prestaties weer. U kunt details opvragen tot op orderregelniveau en de resultaten als PDF opslaan. Zo kunt u direct aan tafel met uw leverancier.

Leverprestaties structureel meten

Hoe tevreden zijn uw klanten over úw levertijd en -betrouwbaarheid? Als u uw eigen leverprestaties niet structureel meet, is het erg onwaarschijnlijk dat u rond de 90%-op-tijd scoort. Een score van circa 60% is dan realistisch.* De leverprestaties voor iedereen zichtbaar maken is een belangrijk stap in het verbeteren van deze prestaties. In combinatie met de doorlooptijden ziet u bovendien direct waar winst te behalen is; Waarom kost het een week om van de order tot de levering te komen, terwijl het produceren feitelijk 3 uur kost?

Verbeter ook uw eigen prestaties en vergroot de klanttevredenheid

Gaat u over tot het structureel meten van leverprestaties, dan zal uw lever-betrouwbaarheid, zonder al te veel inspanning en kosten, snel verbeteren. Het traject naar 95% op-tijd is een kwestie van betere sturing, orders sneller versturen, prioritering en wellicht enkele structurele verbeteringen.*

*bron: Denneman

Voordelen van SupplyDash

 • SupplyDash werkt direct op Exact Globe+
 • Direct inzicht in uw eigen leverbetrouwbaarheid
 • Instelbare weegfactoren per product(groep) en / of leveranciersklasse
 • Beoordeel leveranciers op basis van gewogen prestaties
 • Grafisch inzicht in doorlooptijden
 • SupplyDash werkt volledig geïntegreerd met uw data
Meer add-ons op Exact Globe+
 • CashDash, inzicht in uw cashflow!

  CashDash geeft grafisch de geplande inkomsten en uitgaven weer.

  Lees meer
 • StockDash, uw voorraad beter beheren!

  Met StockDash heeft u meer inzicht in uw voorraad. Optimaliseer bestelgrootte en bestelniveau en verlaag uw voorraad zonder risico.

  Lees meer
 • SalesDash, scherp sturen op resultaat

  Analyseer en vergelijk uw omzet per klant of product, regio, periode, marge, etc. In SalesDash signaleert u eenvoudig alle kansen en bedreigingen.

  Lees meer
Bekijk onze events
Bekijk alle events

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---