Track en trace is kinderspel in Exact Globe+

Track en trace met Exact Globe+

Traceability met Exact Globe+

De vraag naar een snelle en correcte track en trace krijgt na elk recall incident een boost. Of het nu zalm is of vlees, een medicijn of een sigaret, bijna elke producent is tegenwoordig verplicht een goede track en trace bij te houden.

Duidelijke stuurinformatie binnen enkele minuten

Toch horen wij nog vaak een ondernemer zeggen dat binnen 4 uur een resultaat bekend is. Dat horen we bij onze relaties die Exact Globe+ gebruiken gelukkig nooit! Daar is binnen 4 minuten duidelijk waar een grondstof vandaan kwam, in welke producten het is verwerkt, welke afnemers geleverd kregen et cetera. Bekijk bijvoorbeeld in de video de ervaring van bakingrediënten producent Royal Steensma: “Voorraadbeheer en traceability zijn goed geregeld met WMS in Globe+.”

Bekijk de evenementen en webinars! 

Exact WMS, alles één overzichtelijk systeem

In Exact Globe+ is het registreren van partijen volledig geïntegreerd is in één systeem. Of het nu een ontvangst, een overboeking, een productieuitgifte of een levering is, track en trace is letterlijk kinderspel. Uiteraard wordt dit nog vereenvoudigd doordat Exact binnen Globe+ een eigen WMS systeem levert, waardoor scanning ook in alle processen mogelijk is. Mocht er dus ooit iets fout gaan, met Globe+ weet u binnen enkele minuten alle details en kunt u actie ondernemen!

Andere veel gebruikte functionaliteit in Globe+
 • MRP

  Een MRP module staat voor Material Requirements Planning. Eenvoudig gezegd: inzicht in behoeften van materialen en uren in de tijd.

  Lees meer
 • WMS

  Met WMS kunt u uw ontvangsten, tellingen en uitgiftes in het magazijn eenvoudig registreren met behulp van scanners.

  Lees meer
 • Visual Schedular

  Productieorders met Visual Scheduler automatisch inplannen op basis van capaciteit van bewerkingsstations/productielijnen.

  Lees meer
Bekijk onze events
Bekijk alle events

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---