Onmisbaar gereedschap voor moderne makers

Smart Industry, AB is officieel ambassadeur

Het versterken van de Nederlandse industrie door maximaal gebruik te maken van de nieuwste informatie en technologische ontwikkelingen zodat deze efficiënter, flexibeler, kwalitatief beter en tailor made kan produceren; dat is de doelstelling van Smart Industry.

Smart Industry

Smart Industry sluit naadloos aan bij de strategie van AB. Wij verbeteren de concurrentiepositie van onze klanten door slimmer te organiseren en verdergaand te automatiseren. Hierbij maken wij gebruik van een combinatie van Lean, Quick Response Manufacturing en Exact Software.

Simpel organiseren

Ook in de toekomst zullen we daarom uitleg geven over het slim organiseren en aansturen van productie en logistiek. Middels whitepapers en referentvideo’s van projecten bij onze klanten, kunt u kennis maken met de aanpak en visie van AB op het versnellen en flexibel maken van de industrie in Nederland en daarbuiten. Onze klanten opereren in verschillende industriële sectoren. Wat ze gemeen hebben is hun ambitie. Het zijn echte ondernemers, die heilig geloven in hun bedrijf en hun producten. Die kansen zien. Die willen groeien in resultaat, omzet, activiteiten, kwaliteit, et cetera. Daarom kiezen wij voor een bedrijfskundige en niet voor een IT-gedreven aanpak.

Slim automatiseren

Met alleen nieuwe software bereikt u geen ambitieuze doelen. Een succesvolle ERP implementatie begint bij inzicht in uw organisatie. Daarom hebben onze consultants een bedrijfskundige of bedrijfseconomische achtergrond en zijn ze gecertificeerd op het gebied van Lean en QRM. Vanuit diepgaand inzicht in uw huidige situatie en doelen komen zij met adviezen over de procesinrichting. Pas daarna volgt de uitvoering van het automatiseringstraject. Deze aanpak levert u meer rendement op. Zowel in termen van kostenbesparing en doorlooptijd, als in flexibiliteit en overzicht.

Expert in de industrie

We richten ons uitsluitend op de industrie. Dáár ligt onze kennis, ervaring en expertise. We ontwerpen en implementeren bedrijfsbrede oplossingen, zodat onze klanten écht grote stappen kunnen maken. We maken uw processen Slim, Simpel en Snel!

Wordt een digitale fabriek! 

Powering Smart Industry!
 • De toekomst is digitaal I - Kamp Coating

  Geven nu sneller, accurater en ’n beter antwoord aan de klant.

 • De toekomst is digitaal II- Henkovac

  Sturen de productie digitaal aan o.b.v. QRM principes waarbij de levertijd is gehalveerd!

 • De toekomst is digitaal III - Stienen BE

  Complexe planning van materialen en halffabricaten onder controle met MRP

 • AB is expert in de maakindustrie
 • Niet alleen automatiseren, ook optimaliseren. Bijvoorbeeld met Lean en QRM
 • Slimme add-ons op Exact Globe+, speciaal voor de industrie
 • Ambassadeur van Smart Industry
Poedercoater Kamp Coating: "Door ERP optimalisatie geven wij nu sneller, accurater en beter antwoord aan onze klanten."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---