Snel inspelen op veranderingen

Smart Connector - Communicatie

Met de Smart Connector kunt u uw communicatie- of marketingoplossing eenvoudig integreren. Met deze koppeling automatiseert u tijdrovende en foutgevoelige werkzaamheden. De Smart Connector koppelt met MessageBird, Slack, Microsoft Exchange en (bijna) iedere andere oplossing.

Afspraak maken? 

  • Slack: Where work happens

    Collaboration-tools zoals Slack zijn niet meer weg te denken van de werkvloer, teams en afdelingen hebben vaak een eigen app-groep. De Smart Connector maakt het mogelijk om officiële en officieuze informatiestromen te koppelen.

  • Exchange: Werk slimmer met zakelijke e-mail en agenda’s.

    Met de Smart Connector koppeling voor MS Exchange kunt u veel gegevens synchroniseren. Hierbij kunt u denken aan o.a. kalenderitems, taken, contacten en e-mails.

  • Andere communicatie tool koppelen?

    Heeft u een andere communicatie tool die u aan uw ERP omgeving wilt koppelen? Maak vrijblijvend een afspraak middels onderstaand formulier en ontdek de mogelijkheden van de Smart Connector.

Aan de slag met de Smart Connector?
Vragen? Neem contact op met Roland ten Broeke!
Roland ten Broeke
Commercieel Directeur "We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag. Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---