Traceability van A tot Z gewaarborgd

Exact ERP voor de medische industrie

In uw sector zijn snelheid en efficiency absoluut vereist, u weet dat als geen ander. Door nieuwe wetgeving en nieuwe technologie wilt u steeds sneller producten of modificaties kunnen lanceren. AB is de ERP specialist die niet vanuit software denkt, maar vanuit uw branche en specifieke bedrijfsstrategie.

Uw eigen koers

U heeft te maken met veel invloed uit de omgeving. Waaronder een steeds toenemende internationale oriëntatie. Daarnaast spelen industrienormen, zoals Good Manufacturing Practices (GMP), traceerbaarheid, ISO en FDA certificeringen een belangrijke rol. Maar u wilt niet alleen reageren, u wilt ook zelf acteren. Een eigen koers uitzetten en aanhouden, waarbij automatisering een dienende rol vervult.

Specialist in ERP implementatie

Wat is vereist om uw productie, logistiek en kwaliteit efficiënt aan te sturen? Een flexibele, integrale ERP-oplossing: Exact Globe+ voor de medische industrie. Exact laat u processen centraal aansturen en maakt ze inzichtelijk. Bovendien implementeren wij ERP software op basis van Lean principes. Zo levert automatisering véél meer rendement op.

  • Alles geïntegreerd in één ERP systeem
  • Traceability van A tot Z gewaarborgd
  • Internationaal georiënteerd
Medische kit-pakker Sterisets: "Exact biedt ons de flexibiliteit om snel te reageren."
Bekijk onze events
Bekijk alle events

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---