Brede en flexibele ERP oplossingen

Exact ERP voor de bouw en betonindustrie

De complexiteit van het productieproces in de bouw en betonindustrie stelt specifieke eisen aan ERP software. Naast planning van halffabricaten zijn stortvolgorde, gebruik van mallen, tekeningenbeheer en transport belangrijk. Exact biedt een zeer brede, flexibele ERP oplossing, zodat alle relevante gegevens altijd beschikbaar zijn. Slimme functionaliteit zorgt voor heldere informatie, zodat u de juiste keuzes maakt.

Smart Industry en ERP bieden kansen voor de bouw en betonindustrie

Met name in de betonindustrie zijn er vaak mogelijkheden om het productieproces vergaand te automatiseren. Exact zet sterk in op connectivity, ofwel het koppelen met andere hard- of software. Dat maakt het heel goed mogelijk om de productieaansturing (MES) te integreren met Exact Globe+. Manarm produceren wordt zo heel snel realiteit. De kans op fouten wordt nog kleiner en het aantal slimme toepassingen groeit explosief. Lees hier meer over Smart Industry.

Projecten eenvoudig beheren in Exact Globe+

Projectmatig werken vraagt bovendien om realtime inzicht in onderhanden werk, prijsafspraken, kosten, opbrengsten en marge op projectniveau. Kortom, de bouw en betonindustrie vraagt om een modern ERP-systeem, dat is toegespitst op efficiënt en effectief werken. Exact biedt zo’n ERP oplossing: Exact Globe+.

Bekijk de evenementen!

  • Flexibele ERP oplossing
  • Integreer MES en Exact Globe+
  • Betrouwbare (stuur)informatie
Grondstoffen en bouwsystemen specialist Spaansen Group: "Als integrale oplossing kwam Exact als de beste uit de bus."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---