Volledig digitale Supply Chain

Smart Connector - Digital Supply Chain

Door uw gehele Supply Chain te koppelen en automatiseren met de Smart Connector kunt u uw voorraadbeheer optimaliseren. Ook zult u sneller kunnen reageren op veranderingen en de productie efficiënter laten verlopen. Smart Connector koppelt met Outsmart, Tradecloud, Objective en (bijna) iedere andere oplossing of transporteur waaronder Wolter Koops, Koopmans, Tielbeke, Neele-Vat Logistics, Westerman Logistics en meer. De koppeling met de transporteur kun tu gebruiken om verkooporder leveringen aan te melden en om deze vervolgens te laten leveren aan de klant.

Afspraak maken? 

  • OutSmart: Digitale werkbonnen, planningen en rapportage

    De Smart Connector maakt het mogelijk om OutSmart te koppelen aan uw ERP omgeving. Dit is een ideale combinatie waarmee u uw buitendienst efficiënt en zeer eenvoudig aanstuurt. De informatie die u nodig heeft uit beide systemen wordt gesynchroniseerd. U kunt hierdoor, in een enkele oogopslag, de informatie vinden die u nodig heeft.

  • Tradecloud: Supply Chain platform

    TradeCloud biedt een eenvoudig Supply Chain platform waarmee u uw inkoop- en verkoopprocessen tussen afnemers en leverancier kunt koppelen. Met TradeCloud optimaliseert u de informatiestroom tussen u en uw leveranciers. Smart Connector maakt het mogelijk om dit systeem te koppelen aan uw ERP omgeving.

  • Objective: Supply Chain Execution Software

    Met Objective kunt u uw gehele Supply Chain stroomlijnen. Het systeem is zo ontwikkeld dat u hiermee ieder facet van uw productie en logistiek, in functie van uw doelstellingen, in goede banen helpt te leiden. Wilt u ook een exacte inschatting maken van het werkvolume en de voorraadniveaus? Smart Connector maakt het mogelijk om dit systeem te koppelen met uw ERP omgeving.

Aan de slag met de Smart Connector?
Vragen? Neem contact op met Roland ten Broeke!
Roland ten Broeke
Commercieel Directeur "We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag. Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---