“Behaal meer winst met de Digitale Fabriek!”

De Digitale Fabriek voor de kunststof- en bouwmaterialenindustrie

Digitaliseer uw fabriek

Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes, Excel of uit het hoofd? Maak uw fabriek digitaal! Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers inzicht in gegevens uit uw ERP omgeving en andere relevante systemen. Deze digitale oplossing maakt de besturing van uw productieproces overzichtelijk en eenvoudig. Uiteraard volledig geïntegreerd met uw ERP omgeving. Het gevolg: meer kwaliteit, véél kortere doorlooptijden, meer efficiency en een hogere klanttevredenheid.

 

Plan een (online) demo

Digitale oplossing voor uw branche

De Digitale Fabriek verbindt uw ERP oplossing met de werkvloer, volledig afgestemd op uw organisatieprocessen en de rollen van uw medewerkers. Hiernaast ondersteunt de Digitale Fabriek ISO9001. In de bouwmaterialenindustrie is kwaliteitsbewaking van groot belang. Slim gebruik maken van personeel, grondstoffen en productiemiddelen is noodzakelijk. Met de Digitale Fabriek verhoogt u de ‘OEE’ en verlaagt u de productie doorlooptijd. Geen onnodige handelingen meer en realtime inzicht op alle processen: een sterkere concurrentiepositie!

Danpoort over de Digitale Fabriek

Een aantal jaar geleden werkte Danpoort nog met papieren productiebonnen. Er was matig inzicht in de status van de producten in het productieproces. Met de Digitale Fabriek van AB kan Danpoort de bezetting nu goed inzien en de planning daarop aanpassen: “Ons management bekijkt wekelijks rapportages vanuit de data van de Digitale Fabriek. Wij kunnen nu realtime zien wat er gebeurd op onze productieafdeling en hier direct op sturen. Het hele proces loopt beter!”

 • Digitale Fabriek sessies!

  Wilt u sneller werken en meer kwaliteit realiseren in uw organisatie? Dan is de Digitale Fabriek dé oplossing. Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze Digitale Fabriek sessies op woensdagen om 10.30 uur.

  Aanmelden

 • Download onze Smart Solutions leaflets!

  Uw fabriek direct papierloos laten werken? Download hier de leaflets over de AB Smart Solutions. Laat uw fabriek echt digitaal en automatisch verlopen met de Smart Solutions van AB.

  Download hier

 • Een webinar terugkijken?

  Bekijk hier de opnames van de webinars. Kijk bijvoorbeeld naar de laatste webinar over de Digitale Fabriek en ontdek de oplossingen voor uw organisatie. Als volledig Digitale Fabriek produceert u sneller en slimmer!

  Terugkijken

Referenten in de kunststofindustrie over de Digitale Fabriek
 • Danpoort kan met AB de toekomstige forse groei borgen!
  Ondersteund door AB heeft Danpoort in haar organisatie diverse softwareoplossingen aan het werk. Zoals Exact Globe, Synergy, Shop Floor Control, ABMC (Digitale Fabriek), EDI, ScanSys en de rapportagetool Sumatra. Ook is gestart met de implementatie van een WMS. Al deze software werkt dankzij AB same
  Lees meer
 • Inzicht, orde en snelheid als Digitale Fabriek!
  ‘Van Boven is een familiebedrijf dat bijna 70 jaar bestaat. Ooit begonnen in de schuur van de oprichter: meneer Van Boven. Van Boven is gespecialiseerd in daglicht, wat inhoudt dat wij oplossingen met daglicht produceren en verkopen. Daglicht is een gezonde oplossing voor mensen en dat gunnen wij
  Lees meer
Vragen? Neem contact op met Maurits Willemsen!
Maurits Willemsen
Business development manager: "De Digitale Fabriek maakt vrijwel elke denkbare oplossing mogelijk. De snelheid, kwaliteit en efficiency van uw proces gaat met stappen vooruit! Als Digitale Fabriek kunt u de volgende voordelen realiseren: kortere doorlooptijden, hogere leverbetrouwbaarheid, véél minder handelingen, kostenbesparing en meer kwaliteit."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---