image/svg+xml

Automatisering op de werkvloer

Word een digitale fabriek met AB Manufacturing Control

Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes, Excel of uit het hoofd? Met AB Manufacturing Control maakt u uw fabriek digitaal. Het productieproces wordt sneller en slimmer. Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers inzicht in gegevens uit Exact. En zij kunnen gegevens direct aanpassen en invoeren. Bijvoorbeeld de status van een productieorder of het boeken van materiaalverbruik en uren.

AB Manufacturing Control (ABMC) maakt de besturing van uw productieproces overzichtelijk en eenvoudig. Uiteraard volledig geïntegreerd met Exact Software. Het gevolg: meer kwaliteit, een véél kortere doorlooptijd, meer efficiency en hogere klanttevredenheid.

Sneller werken, minder fouten

ABMC verbindt Exact met ‘de vloer’ volgens uw eigen bedrijfslogica. Uw medewerkers communiceren via interfaces van ABMC met Exact. Deze interfaces zijn volledig afgestemd op uw organisatie en het proces en de rol die een specifieke medewerker op de werkvloer vervult.

Verbind al uw applicaties en informatie

ABMC verbindt niet alleen Exact met de werkvloer. Ook informatie uit andere applicaties, zoals Autocad, een kwaliteits-systeem, LIMS, MES, of welke applicatie dan ook, kan in een ABMC-scherm gebruikt worden. Al dan niet verrijkt met informatie uit bijvoorbeeld Exact.
Uiteraard kan de informatie dan ook bewerkt, verrijkt of ingevoerd worden en vervolgens worden terug gemeld aan Exact en/of andere systemen.

De digitale fabriek van Vekon

Vekon Besturingstechniek in Made zet vol in op automatisering en digitalisering. “Dit levert ons snellere doorlooptijden, kostenreductie en foutenminimalisatie op. Maar ook een slimmere inzet van schaarse technische medewerkers”, aldus Judith Vermeulen, directeur-eigenaar van Vekon. Digitalisering heeft de toekomst in de maakindustrie en daar is Vekon koploper in. Zij wonnen dan ook de ‘smart manufacturing award’.

De voordelen

Toepassingen van ABMC maken vrijwel elke denkbare oplossing op het gebied van realtime informatie en/of (gevalideerde) registratie mogelijk. De snelheid, kwaliteit en efficiency van uw proces gaat met stappen vooruit! Het gebruik van ABMC heeft de volgende resultaten opgeleverd voor onze klanten:

 • Kortere doorlooptijden
 • Hogere leverbetrouwbaarheid
 • Véél minder handelingen
 • Minder fouten, meer kwaliteit
 • Betere service naar klanten
 • Kostenbesparing

AB Manufacturing Control ook als app!

ABMC werkt altijd online voor realtime uitwisseling van informatie. Indien het nodig of wenselijk is om offline te werken, kan dat ook met ABMC als app. Zowel geschikt voor smartphones als voor scanners!

Features op een rij:

 • Op het gebied van informatie en registratie is vrijwel elke denkbare oplossing mogelijk.
 • Integratie van informatie vanuit Exact en andere systemen, zoals CAD, kwaliteitssystemen, machines, et cetera.
 • Lay-out van de interface van ABMC is geheel vrij in te delen en aan te passen
 • De interface van ABMC past zich automatisch aan op de gebruikte schermgrootte en/of device (pc, iPad, scanners)
 • Gevalideerde uitwisseling van gegevens met uw Exact oplossing.

Download de ABMC Leaflet

Voorbeelden AB Manufacturing Control in de praktijk
 • Verdere groei dankzij digitale fabriek
  Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes, Excel of uit het hoofd? Met AB Manufacturing Control maakt u uw fabriek digitaal. Het productieproces wordt sneller en slimmer. Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers inzicht in gegevens uit Exact. En zij kunnen gegevens direct aanpassen en
  Lees meer
 • Korte levertijden en aanzienlijk minder handelingen
  Het ontwerpen en héél snel bouwen van sfeervolle interieurs en een full-service dienstverlening; dat is Teamwork interiors. Van strategie, ontwerp, engineering en projectmanagement tot productie, logistiek, montage, service en onderhoud. ‘Wij bouwen hier interieurs op maat voor winkels, show
  Lees meer
 • Machinebouwer realiseert meer inzicht en verkorte doorlooptijd
  Henkovac is één van de toonaangevende merken van vacuüm verpakkingsmachines in de wereld. De vacumeermachines die in ‘s-Hertogenbosch worden ontwikkeld en geproduceerd worden verkocht in meer dan 70 landen. Efficiënt klantorder gestuurd produceren Ernst Goudsmid, directeur van Hencovac:
  Lees meer
Bekijk onze events
Bekijk alle events

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken