“Uren makkelijk doorberekenen met Manufacturing Control.”

Teamwork interiors registreert uren met Manufacturing Control

Het ontwerpen en héél snel bouwen van sfeervolle interieurs en een full-service dienstverlening; dat is Teamwork interiors. Van strategie, ontwerp, engineering en projectmanagement tot productie, logistiek, montage, service en onderhoud. ‘Wij bouwen hier interieurs op maat voor winkels, showrooms, maar ook kantoren, horecagelegenheden en instellingen. Voor individuele opdrachtgevers en bekende merken als Tommy Hilfiger, Adidas, Suitsupply’, vertelt Henk van Bennekom, bedrijfsleider bij Teamwork interiors.

Urenregistratie via barcodescanning is simpel en snel

Voor de aansturing van de bedrijfsprocessen maken we al heel lang gebruik van Exact. Nu hebben we daar een automatische urenregistratie en gereed melding via AB Manufacturing Control (ABMC) aan toegevoegd. We boeken nu de uren via barcodes op de werkvloer. Alle medewerkers kunnen zo eenvoudig en snel de uren boeken op de juiste productie orders. Is een meubel klaar, dan kan dit direct via het scherm worden aangegeven.

Urenregistratie digitaliseren

Voorheen ging dit op urenbriefjes en moesten productieorders door de productieleider gereed worden gemeld. Met alle gevolgen van dien: briefjes waren niet leesbaar, werden overgetypt op kantoor, dus dubbel werk en de registratie was niet realtime. Nu kost het registeren amper tijd en gaat het foutloos.

Ontdek de Digitale Fabriek! 

  • Sneller een betere planning afgeven aan de klant
  • Geen manco’s meer
  • Gereedmelden productieorders gaat automatisch
  • Veel minder administratie, geen werkkaarten meer nodig
Groothandel Teamwork Interiors: “Met Manufacturing Control van AB weten nu exact hoeveel tijd er in een meubel zit. Uren registreren was nog nooit zo simpel en snel!”
Bekijk onze events
Bekijk alle events

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---