Welkom, kijk hier de opnames van de webinars terug

Bekijk hieronder de opnames van de Webinars!

Door gebruik van deze website verbindt u zich ertoe onze gebruiks- voorwaarden na te leven en te aanvaarden, zoals beschreven in de disclaimer.

Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken deze video niet te verspreiden.

De Digitale Fabriek uitgelegd in 30 minuten!

Tijdens dit webinar maakt u kennis met onze productie- en planningstool ‘de Digitale Fabriek’. Met deze tool krijgt u realtime inzicht in alle processen in uw fabriek én kunt u uw medewerkers volledig digitaal aansturen. Geen papier meer op de werkvloer!
.
Enkele voordelen van deze oplossing zijn:
• De Digitale Fabriek is direct verbonden met uw ERP- omgeving.
• Realtime inzicht in uw productieproces via schermen en tablets.
• Productiebonnen, tekeningen en urenstaten digitaal bewerken.
• Arbeid, machines en materialen efficiënter inzetten.
• Bewezen kwaliteit (ISO9001 certificering).
.
Gratis demo aanvragen

Ontdek Globe+: waarom en wanneer overstappen?

In dit webinar ontdekt u meer over de wereld van Exact Globe+ en wanneer u gecontroleerd kunt overstappen van Globe Next naar Globe+. Globe+ is gebruiksvriendelijker en biedt een vernieuwde ervaring. Via de Exact portal kunt u altijd realtime de actuele voorraad, bestel- of orderstatus, levertijden, historie en facturen inzien. Bestaande klanten van AB kunnen in de loop van volgend jaar, met ondersteuning van AB, overstappen naar Globe+.
.
Voor vragen kunt u mailen naar reactie@absc.nl of contact opnemen met uw accountmanager bij AB. 

Meer inzicht in uw logistiek met Exact WMS en ABLC

Maak kennis met AB Logistics Control (ABLC) en Exact WMS. Met het WMS van Exact kunt u ontvangsten, tellingen en uitgiftes in het magazijn eenvoudig registreren met scanners. De informatie wordt automatisch verwerkt in Globe+. Doordat de processen realtime verlopen, klopt uw voorraad altijd. Daarnaast kunt u met ABLC elk artikel precies volgen, vanaf de binnenkomst tot aan het vertrek. Leg eenvoudig vast waar, wanneer én waarvoor goederen nodig zijn met scanners, schermen of tablets. En om het helemaal compleet te maken: ABLC kunt u naar eigen wens inrichten. Hierdoor is de oplossing geschikt voor ieder productiebedrijf!
.
.
Meer informatie

 

Meer winst behalen met de Smart Solutions van AB!

Ontdek hoe u met behulp van de Smart Solutions uw bedrijf nóg efficiënter kunt inrichten en zo tijd en kapitaal kunt besparen! Laat u binnen 30 minuten inspireren over deze slimme oplossingen, zoals de Digitale Fabriek, Robotisering (RPA) en verschillende dashboards die zowel uw projecten, verkoopcijfers en voorraad overzichtelijk in kaart brengen. De Smart Solutions, ontworpen door AB zelf, zijn een waardevolle aanvulling op de huidige functionaliteit van uw organisatie en vergroten de realtime inzicht in diverse bedrijfsprocessen. Bovendien maakt u tijdens het webinar ook kennis met de Smart Connector, die werkelijk ieder systeem met uw ERP omgeving kan koppelen.

De Smart Solutions, ontworpen door AB zelf, zijn een waardevolle aanvulling op de huidige functionaliteit van uw organisatie en vergroten de realtime inzicht in diverse bedrijfsprocessen. Bovendien maakt u tijdens het webinar ook kennis met de Smart Connector, die werkelijk ieder systeem met uw ERP omgeving kan koppelen.

De Digitale Fabriek voor de voedingsmiddelenindustrie!

Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes of Excel? Maak uw fabriek digitaal! Deze oplossing maakt uw (productie)proces overzichtelijk en eenvoudig. Uw medewerkers communiceren via een gebruiksvriendelijke interface met uw ERP oplossing, volledig afgestemd op de rollen van uw medewerkers. Het resultaat: meer efficiency, meer kwaliteit en véél kortere doorlooptijden. Daarnaast ondersteunt deze oplossing de International Food Standard. Uw track and trace is geborgd en de kwaliteit wordt bewaakt. Zo zorgt u voor een veilig productieproces dat voldoet aan de wettelijke regelgeving en kunt u aandacht geven aan nieuw receptuur.

Of u nu een industriële bakkerij, een groothandel of een private label producent bent, de Digitale Fabriek bevat de juiste componenten om uw organisatie te ondersteunen met digitaliseren!

De Digitale Fabriek voor de chemie

Als chemie bedrijf weet u vast als geen ander dat de chemische industrie nooit stil staat. U moet continu blijven innoveren om bij te blijven met de laatste trends. Het digitaliseren van de werkvloer, volgens uw eigen bedrijfslogica, is hiervoor een passende oplossing.

Wilt u weten hoe u kunt werken zonder papier en Excel, een sneller productieproces realiseert en realtime inzicht krijgt in gegevens via beeldschermen en tablets? Ontdek meer over deze voordelen (en nog veel meer) van het digitaliseren van uw fabriek tijdens dit webinar.

De Digitale Fabriek van AB is dé software oplossing om een eenvoudige en overzichtelijke besturing van uw productieproces te realiseren. En het resultaat? Meer kwaliteit, véél kortere doorlooptijden, meer efficiency en een hogere klanttevredenheid.

Uw Supply Chain automatiseren met Tradecloud

De pandemie heeft ons geleerd dat we sneller en flexibeler de Supply Chain moeten aansturen: digitaliseren is noodzakelijk om snel te kunnen reageren en voorbereid te zijn op veranderende marktomstandigheden. Wisselt u nog ordergegevens uit via e-mail, telefoon of Excelsheets en bent u het overzicht kwijt? Dat kan beter!

Voor maakbedrijven met Exact Globe heeft onze partner Tradecloud i.c.m. de Exact Globe Supply Chain Connector ontwikkelt. Met deze oplossing kunt u digitaal inkooporders versturen, levering plannen, communiceren met uw leveranciers en uw data volledig automatisch verwerken. Het resultaat: minder administratie, meer snelheid, ‘zero touch’ order handeling en realtime inzicht in uw leveringen.

“Met digitale ketensamenwerking besparen we 50% aan administratie en kunnen we sneller reageren op veranderingen.” zegt Frank-Jan Evers, Operational Manager bij Heering B..V.

Met een druk op de knop van Cad naar Exact!

Misschien kent u het wel: het kan een uitdaging zijn om de juiste data uit uw CAD-, PDM-, of PLM-systeem over te zetten naar Exact. Controleert u uw engineeringgegevens op bruikbaarheid voordat u deze importeert in Exact? Elimineer handmatige invoer van gegevens en administratieve fouten door CADlink te gebruiken.

Bekijk tijdens dit webinar hoe CADLink bidirectioneel uw gegevens in realtime controleert, fouten registreert, data genereert voor het gebruik in Exact en zo een kortere doorlooptijd én kostenbesparing realiseert. Synchroniseer uw CAD- en Exact ERP-stuklijst in één klik!

Naadloze integratie van bedrijfsprocessen – Elfsquad CPQ

Bedrijven in de maakindustrie ontkomen niet aan de druk op levertijden, het voeren van een goed leveranciersbeleid, foutloos produceren en het voldoen aan de behoeften van de klant. Dit zijn de uitdagingen die AB en Elfsquad maar al te graag aanpakken.

Met de expertise op het gebied van configureren en de gedeelde diepgaande kennis van de Nederlandse industrie laten AB en Elfsquad maakbedrijven met dergelijke uitdagingen groeien met Elfsquad CPQ software.

Help een recall – WMS oplossing voor de voedingsindustrie

Help een recall! Het kan iedereen overkomen, maar bent u er klaar voor? Het aantal recalls is de laatste jaren behoorlijk toegenomen. Is uw proces volledig digitaal? Hoe lang duurt het bij u voordat u weet op welke levering er een recall moet komen?

Ook ‘tracebility’ en realtime inzicht zijn voorwaarden die van groot belang zijn in de voedingsindustrie. Met WMS zorgt u voor inzicht op uw ogederenstroom!

 

Integraal WMS met barcodescanning voor de kunststofindustrie!

Weet u precies wat er in uw magazijn ligt? Grijpt uw personeel soms of regelmatig mis? Het zijn bekende problemen uit de praktijk en een Warehouse Management Systeem (WMS) kan dergelijke issues in uw magazijn direct oplossen. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om het rendement van uw magazijn verder te optimaliseren.

Kortom, WMS maakt uw magazijnprocessen sneller, het zorgt dat uw magazijnruimte goed wordt benut, biedt overzicht en vermindert de kans op fouten enorm. Laat u in 30 minuten informeren over de mogelijkheden want een goed voorraadbeheer kan u véél opleveren!

Hoe kunt u uw supply chain management inrichten die bestand is tegen disruptie?

De industrie worstelt met supply chain management. Denk hierbij aan schaarste op de grondstoffenmarkt, oplopende levertijden, stijgende prijzen, maar ook personeelstekorten en afwijkende kwaliteiten zijn zichtbare verschijnselen van een haperende supply chain.

Ontdek tijdens dit webinar hoe Exact u kan ondersteunen om grip op uw integraal ketenbeheer te krijgen.

Meer winst door 360° graden kwaliteitsbeheer!

De wereld van de machine- en apparatenbouwers is complex. U dient in te spelen op de concurrentie, maar moet ook steeds inspringen op de veranderende eisen van uw klanten, de markt, etc.

De schaarste op de arbeidsmarkt speelt hierin ook nog een rol. Met andere woorden: het is uw uitdaging constant relevant te blijven! In dit webinar nemen wij u mee in de wereld van kwaliteitsbeheer.

Welke dimensies in uw organisatie hebben te maken met kwaliteitsbeheer? Hoe kunt u met kwaliteitsbeheer inspelen op de issues zoals hierboven beschreven. En hoe kunt u meer groei realiseren door aan de knoppen van het kwaliteitsbeheer in uw organisatie te draaien?

Automatische documentenverwerking met ImageCapture

Door uw documenten (orders, inkoop- en verkoopdocumenten, pakbonnen, etc.) geautomatiseerd te verwerken snijdt u tijdrovende en kostbare handelingen uit het verwerkingsproces en de ontvangstregistratie én heeft u altijd inzage in de actuele status.

ImageCapture is een intelligente scan en herken software die uw documenten eenvoudig digitaal verwerkt. U bespaart veel tijd, archiefruimte en verlaagt de kans op fouten aanzienlijk.

“Borg de continuïteit van uw ICT omgeving!”

De complexiteit van uw ERP omgeving neemt toe. Daarnaast moet er voortdurend geïnvesteerd worden om de interne kennis op peil te houden. Kunt u de continuïteit van uw ICT omgeving borgen? Laat u bijpraten over de mogelijkheden rondom professioneel Support en Beheer.

Een gezonde en optimaal presterende ICT omgeving, wie wil dat nu niet? Zodat u zich juist kan richten op zaken die uw business verrijken.

MRP – Heeft u alle ingrediënten in huis om er een succes van te maken?

Heeft u alle ingrediënten in huis om er een succes van te maken?  Dat uw branche, de voedingsindustrie, complexe processen bevat is natuurlijk niet nieuw voor u.

Zo ook bij Royal Steensma, één van de grootste voedingsleveranciers voor de bakkerijsector. De complexe processen komen o.a. doordat ze een mondiale speler zijn in ruim 55 landen. Inmiddels heeft Royal Steensma grip dankzij MRP in de ERP Food Suite.

MRP voor de Feed industrie

Wilt u ook méér efficiency én aantoonbaar besparen op tijd en arbeid? Een producent van hoogwaardige honden- en kattenvoeding is actief in meer dan 30 verschillende landen en de vraag blijft constant groeien. Zij zijn in control door te kiezen voor de Exact ERP Food Suite. Moet ook u méér gaan produceren en hierbij de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid kunnen blijven borgen?

Krijg grip met MRP in de ERP Food Suite, zo kunt ook u het verschil blijven maken het zeer specifieke productielandschap van de Feed industrie, ook bij (toekomstige) groei!

Webinar WMS Optimizers i.s.m. AB

Tijdens dit webinar laten we zien hoe we met Warpspeed WMS de logistieke processen van uw productiebedrijf optimaal in kunnen richten. De unieke proces designer binnen Warpspeed zorgt ervoor dat u met standaard software enorm flexibel bent. Verhoog uw leverbetrouwbaarheid, verminder fouten in leveringen en krijg grip op uw voorraden, zodat u echt kunt verkopen wat u op voorraad heeft.

Qua techniek is Warpspeed WMS met de HTML5 user interface klaar om uw logistiek vanuit de Cloud te ondersteunen. Werken vanuit uw browser zonder lastige installaties op werkstations, ook binnen uw eigen netwerk is dat mogelijk. Warpspeed WMS is zeer moderne software die werkt op al uw devices en indien gewenst volledig in de Cloud.

Sumatra – Met de integratie van Sumatra overzichten precies die informatie zien die u nodig heeft

Met Exact Synergy heeft u een krachtig systeem om processen aan te sturen. Gebruikers krijgen heel veel informatie te zien en kunnen het systeem zelf naar hun hand zetten. Daardoor heeft Exact Synergy een hoge leercurve en wordt het door sommige gebruikers vaak als “te veel van het goede” beschouwd. Dat is zonde…

FusionXL biedt een eenvoudigere weergave die bovendien voor groepen van gebruikers klaargezet kan worden. En met de integratie van Sumatra overzichten, krijgen gebruikers precies die informatie te zien die ze nodig hebben. Sneller aan de slag en veel eenvoudiger werken leidt tot meer efficiëntie. Met als bonus ook nog eens tevreden gebruikers. Ontdek de mogelijkheden!

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---