Elfsquad

Elfsquad ontwikkelt hét verkoopkanaal voor de maakindustrie en brengt klantoriëntatie, verkoop, engineering en werkvoorbereiding bij elkaar. Door de Elfsquad product configurator is een maakbedrijf in no-time in staat om synergie te behalen in het pre-productieproces. Door slimme software te gebruiken kunnen verkopers, dealers en zelfs eindklanten de meest complexe producten, machines, projecten of productielijnen samenstellen, zonder dat ze daar diepgaande kennis voor nodig hebben.

In de Cloud

De software is één van de weinige cloud-based configurator ter wereld die zonder programmeerkennis is in te richten en te beheren, met zeer geavanceerde onderliggende AI technologie. Gekoppeld met o.a. ERP, CAD en CRM zorgt dat voor foutreductie, verkorte doorlooptijden, duidelijkheid tussen verkoop, engineering en productie en wordt kennis geborgd. Wilt u meer weten over de Cloud? Ontdek de AB Cloud omgeving.

Free Trial

U kunt een free trial (gratis proefabonnement) van 30 dagen aanvragen om kennis te maken met de product configurator. U heeft een gratis Elfsquad Essential proefaccount voor 30 dagen, volledige toegang tot de Elfsquad Academy en volledige toegang tot de gedetailleerde documentatie. 

 

 

 

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---