Scan Sys

Scan Sys automatiseert uw bedrijfsadministratie van A tot Z. Met de slimme scanoplossing ImageCapture voorziet Scan Sys u van een volledig digitale verwerking van al uw facturen en andere documenten in Exact Globe.

Factuurverwerking

Het volledige factuurproces van boeken, fiatteren tot archiveren wordt geautomatiseerd met ImageCapture. Scan een factuur en ImageCapture herkent automatisch de belangrijkste factuurgegevens, zoals het factuurnummer, de factuurdatum en het factuurbedrag. Bij inkoopfacturen herkent de software ook het ordernummer. Leveranciers worden automatisch herkend en gekoppeld aan de factuur, terwijl ImageCapture op basis van uw stamgegevens uit Exact een boekingsvoorstel genereert.

ImageCapture matcht ook facturen met onderliggende bestellingen & ontvangsten en signaleert direct prijs- of aantalverschillen. De boekingen worden inclusief gescande documenten geëxporteerd naar Exact. Dit resulteer in enorme tijdbesparingen, minder benodigde archiefruimte en minder fouten. Met meer dan 30 jaar ervaring in scan-en-herken software en een gecertificeerde koppeling met Exact Globe sinds 2005, bent u verzekerd van de beste expertise.

Documenten

Met ImageCapture kunt u niet alleen uw facturen verwerken, maar ook al uw andere documenten, zoals personeelsdossiers, declaraties, pakbonnen, CMR’s en verkooporders. Het verwerken van deze documenten is snel en foutloos, waardoor u altijd beschikt over een volledige, transparante administratie.

Samen met AB Software heeft Scan Sys al meerdere klanten zoals Plukon en Quooker geholpen efficiënter te werken en tijd te besparen.
Wilt u meer weten? Ga dan naar: scansys.eu/onzepartner/ab-software-consultancy

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---