TAB “De Blesse” is klaar voor de toekomst!

TAB “De Blesse” B.V. heeft volledig inzicht in het productieproces met de Digitale Fabriek van AB!

Tank- en Apparatenbouw TAB “De Blesse” B.V. is een metaalbedrijf gevestigd in De Blesse en onderdeel van Groeneveld Exploitatie. Als vooraanstaande tankbouwer in de Benelux zoekt men continu naar manieren om de concurrentie voor te blijven. Door te kiezen voor de Digitale Fabriek is TAB “De Blesse” weer helemaal klaar voor de toekomst.

TAB “De Blesse” B.V. heeft 30 medewerkers en is gespecialiseerd in de productie van zowel ondergrondse en bovengrondse brandstoftanks alsmede speciaal tanks. De productie van de tanks verloopt order gestuurd en de meeste tanks worden klant specifiek ontwikkeld.

Het metaalbedrijf heeft in het verleden gekozen voor Exact ERP om haar financiële, logistieke en productie processen te waarborgen. De laatste jaren is er bij De Blesse behoefte ontstaan aan meer efficiency op kantoor en meer inzicht in haar productieprocessen. Daarnaast was het verder borgen van de kwaliteit een belangrijke doelstelling.

Om dit te realiseren adviseerde AB de uitbreiding van Exact met een volledig digitale oplossing voor de werkvloer. Tegenwoordig is er geen papier meer te vinden op de werkvloer doordat de werknemers alle opdrachten en informatie via een tablet uit Exact krijgen. Ook is er nu veel beter inzicht ontstaan in het productieproces dat al inspiratie heeft gegeven voor optimalisatieslagen. Alle tekeningen en specificaties van de te produceren tanks worden nu digitaal aangeleverd om fouten door miscommunicatie te voorkomen. Als laatste zijn ook de benodigde kwaliteitsdocumenten ten behoeve van het KIWA-keurmerk volledig gedigitaliseerd.

Het zorgde voor flinke veranderingen in de cultuur van de organisatie maar achteraf terugkijkend is het project snel en soepel verlopen met een prachtig resultaat. In de toekomst zullen deze oplossingen ook uitgerold worden naar andere Groeneveld ondernemingen. TAB “De Blesse” heeft haar concurrentiepositie op de markt verder vergroot en is klaar voor de toekomst!

Wilt u ook de concurrentie voorblijven? Ontdek de mogelijkheden van de Digitale Fabriek:

AB Manufacturing Control

Bekijk onze events
Bekijk alle events

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---