Webinar Wednesday

Webinars Wednesday

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Receptuurbeheer’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘de Digitale Fabriek’. We starten op de aangegeven woensdagen om 10.30 uur. Bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod:

01-02-2023 Ontdek de Smart Solutions van AB!
22-03-2023: De Digitale Fabriek voor de voedingsindustrie
29-03-2023: De Digitale Fabriek voor de industrie

*Scrol naar beneden voor meer informatie!

01-02-2023 Ontdek de Smart Solutions van AB!

Ontdek hoe u met behulp van de Smart Solutions uw bedrijf nóg efficiënter kunt inrichten en zo tijd en kapitaal kunt besparen! Laat u binnen 30 minuten inspireren over deze slimme oplossingen, zoals de Digitale Fabriek, Robotisering (RPA) en verschillende dashboards die zowel uw projecten, verkoopcijfers en voorraad overzichtelijk in kaart brengen.

De Smart Solutions, ontworpen door AB zelf, zijn een waardevolle aanvulling op de huidige functionaliteit van uw organisatie en vergroten de realtime inzicht in diverse bedrijfsprocessen. Bovendien maakt u tijdens het webinar ook kennis met de Smart Connector, die werkelijk ieder systeem met uw ERP omgeving kan koppelen.

Aanmelden

22-03-2023: De Digitale Fabriek voor de voedingsindustrie!

Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes of Excel? Maak uw fabriek digitaal! Deze oplossing maakt uw (productie)proces overzichtelijk en eenvoudig. Uw medewerkers communiceren via een gebruiksvriendelijke interface met uw ERP oplossing, volledig afgestemd op de rollen van uw medewerkers. Het resultaat: meer efficiency, meer kwaliteit en véél kortere doorlooptijden.

Daarnaast ondersteunt deze oplossing de International Food Standard. Uw track and trace is geborgd en de kwaliteit wordt bewaakt. Zo zorgt u voor een veilig productieproces dat voldoet aan de wettelijke regelgeving en kunt u aandacht geven aan nieuw receptuur.

Of u nu een industriële bakkerij, een groothandel of een private label producent bent, de Digitale Fabriek bevat de juiste componenten om uw organisatie te ondersteunen met digitaliseren!

Aanmelden

29-03-2023: De Digitale Fabriek voor de industrie

Uit onderzoek blijkt: de productiviteitsgroei bij Nederlandse maakbedrijven moet omhoog. Wees de concurrent voor!

Ook uw bedrijf kan transformeren van een analoge naar een digitale fabriek. Met de Digitale Fabriek kunt u uw productiemiddelen (arbeid, machines en grondstoffen) effectiever en efficiënter inzetten. Bovendien wordt het een stuk eenvoudiger voor uw personeel om productief te werken. De oplossing verbindt uw ERP oplossing met ‘de werkvloer’. Uw medewerkers communiceren via een gebruiksvriendelijke interface met uw ERP oplossing, volledig afgestemd op uw processen en de rollen van uw medewerkers. Hiernaast ondersteunt de Digitale Fabriek ISO9001.

Bewezen uit de praktijk: bedrijven die digitaliseren, zien hun omzet sneller groeien!

Aanmelden

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken