Webinar Wednesday

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Receptuurbeheer’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘de Digitale Fabriek’. We starten op de aangegeven woensdagen om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

19-05-2021: MRP voor de Feed industrie

 

Wilt u ook méér efficiency én aantoonbaar besparen op tijd en arbeid? Een producent van hoogwaardige honden- en kattenvoeding is actief in meer dan 30 verschillende landen en de vraag blijft constant groeien. Zij zijn in control door te kiezen voor de Exact ERP Food Suite.  Moet ook u méér gaan produceren en hierbij de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid kunnen blijven borgen? Krijg grip met MRP in de ERP Food Suite, zo kunt ook u het verschil blijven maken het zeer specifieke productielandschap van de Feed industrie, ook bij (toekomstige) groei!

 

Aanmelden

09-06-2021: Meer winst door 360° graden kwaliteitsbeheer!

 

De wereld van de machine- en apparatenbouwers is complex. U dient in te spelen op de concurrentie, maar moet ook steeds inspringen op de veranderende eisen van uw klanten, de markt, etc. De schaarste op de arbeidsmarkt speelt hierin ook nog een rol. Met andere woorden: het is uw uitdaging constant relevant te blijven! In dit webinar nemen wij u mee in de wereld van kwaliteitsbeheer. Welke dimensies in uw organisatie hebben te maken met kwaliteitsbeheer? Hoe kunt u met kwaliteitsbeheer inspelen op de issues zoals hierboven beschreven. En hoe kunt u meer groei realiseren door aan de knoppen van het kwaliteitsbeheer in uw organisatie te draaien?

Heeft u tijd om meer winst uit uw bedrijf te halen? Laat u dan nu inspireren.

 

Aanmelden

16-06-2021: De Digitale Fabriek – Direct inzicht in uw productieproces

 

Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes, Excel of uit het hoofd? Heeft u niet direct inzicht in uw productieproces? Met AB Manufacturing Control maakt u uw fabriek digitaal. Het productieproces wordt sneller en slimmer. Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers realtime inzicht in gegevens en de voortgang uit Exact.

 

Aanmelden

23-06-2021: Operationele inkoop automatiseren

 

Wisselt u nog ordergegevens uit via e-mail, telefoon en pdf-documenten? Dit kan nu beter! Voor de handels en maakbedrijven met Exact Globe biedt de Exact Globe Supply Chain Connector uitkomst, hiermee kunt u digitaal orders versturen of ontvangen van leveranciers of klanten. Dit is dé connector om aan te sluiten op het Smart Connected Supplier Network (SCSN). De pandemie ons geleerd dat we sneller en flexibeler de Supply Chain moeten aansturen, digitaliseren is noodzakelijk om snel te kunnen reageren en voorbereid te zijn op veranderende marktomstandigheden. “Met Operationele inkoop automatiseren besparen we 50% aan administratie en kunnen we sneller reageren op veranderingen.” zegt Frank-Jan Evers, Operational Manager bij Heering.

 

Aanmelden

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Aanmelden voor Webinar Wednesday

  • Selecteer welke Webinar(s) u wilt volgen

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken