Ontdek
dé Exact partner voor de industrie op stand 12!

Kom naar Exact Live op 19 juni!

Heeft u zich al aangemeld voor Exact Live? Kom naar de 12e editie van Exact Live in Rotterdam Ahoy op 19 juni en laat u inspireren over de vele mogelijkheden van optimaliseren en digitaliseren. Start de digitale transformatie van uw bedrijf samen met AB en Exact!

AB is dé Exact partner voor de productie

AB is Exact partner van het jaar 2023 en dé enige partner voor de productie. Bij stand 12 kunt u meer ontdekken over Exact Software voor productiebedrijven en de Digitale Fabriek van AB voor meer inzicht in uw productieprocessen.

AB golfbaan op stand 12!

Kom langs bij onze stand en sla uw slag op de AB golfbaan. Er is een mooie prijs te winnen. Meer informatie volgt!

.
Aanmelden voor Exact Live

 

Smart Solutions voor producerend Nederland!

Ontdek tijdens de break-out sessie van 13.00 tot 13.30 uur, in slechts 30 minuten, hoe de Digitale Fabriek en Logistics Control uw productiebedrijf naar een hoger niveau tillen!

Wij bieden geavanceerde digitale oplossingen die essentieel zijn voor uw succes in de hedendaagse snel veranderende markt. Tijdens deze sessie krijgt u een live demo te zien van cruciale processen zoals: goederenontvangsten, efficiënte magazijnverplaatsingen, pick-opdrachten en kwaliteitscontroles middels steekproeven en digitalisering van de productievloer door de Digitale Fabriek.

U zult zien hoe onze oplossing (met start/stop-functie, uitgifte procedures, toegang tot documenten, werkinstructies en gereedmeldingen van producten) naadloos integreert met Exact. Deze innovatieve oplossing faciliteert uw bedrijf op weg naar digitale transformatie, waardoor u niet alleen efficiënter, maar ook concurrerender wordt. Stap samen met ons in de toekomst van productie en logistiek!

Aanmelden voor de sessie van AB

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---