Ontdek het partnerplaza, workshops, apen analyseren en nog meer!

AB Klantendag 2023 in de Burgers' Zoo!

Bent u bij de AB klantendag?

Op woensdag 14 juni 2023 vindt de AB klantendag plaats. Ook dit jaar wordt de klantendag weer georganiseerd op een bijzondere locatie: de Burgers’ Zoo in Arnhem!

Het programma

Het programma bestaat uit een plenaire bijeenkomst in het bijzondere auditorium,  het partnerplaza, variërende break-out sessies in bijzondere ruimtes, het foodfestival en u kunt de Burgers’ Zoo ontdekken!

De inschrijving voor de AB klantendag 2023 is gesloten.

Het partnerplaza

Het partnerplaza is in de foyer waar de ontvangst, koffiebreaks en de lunch plaatsvinden. Tijdens het dagprogramma zijn er diverse momenten waarop u het partnerplaza kunt ontdekken en heeft u de mogelijkheid tot netwerken.

Break-out sessies en workshops

Daarnaast zullen er ook drie rondes met ‘break-out sessies’ worden georganiseerd. U heeft de keuze uit maar liefst 12 break-out sessies! Iedere ronde kiest u voor één break-out sessie. Wat houden deze sessies in? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een interessante workshop of een live demo over een oplossing van AB of een partner.

Bekijk hier het programma van de klantendag

Het programma:
09.45-10.15

Ontvangst in het partnerplaza.

10.15-11.30

Plenaire bijeenkomst in het auditorium met de directie van AB.

11.30-12.00

Koffie met walkaround magiër.

12.00-12.45

Break-out ronde 1.

12.45-13.30

Lunch met walkaround magiër.

13.30-14.15

Break-out ronde 2.

14.30-15.15

Break-out ronde 3.

15.15-17.00

Ontdek de Burgers’ Zoo en/of geniet van een borrel en heerlijke tapas bij het foodfestival!

Sneak preview: Workshops van ‘Apemanagement!’

Om u direct te enthousiasmeren, onthullen wij twee interessante workshops verzorgt door ‘Apemanagement’ (max 40 deelnemers).

Workshop: Verliefd op je klant
Deze workshop gaat op een leuke manier in op de relaties die we aangaan met klanten en biedt een kijkje in de spiegel. Aan de hand van het gedrag van apen krijgt men handvatten over hoe u klanten kunt verleiden, de wederkerigheid kan aanwakkeren en een goede relatie kunt onderhouden.

Workshop: Apenstreken op de Werkvloer
Aan de hand van sociaal gedrag van apen leren we ons eigen gedrag op de werkvloer en in teams beter te begrijpen. We verdiepen op de invloed van onze menselijke natuur in werkprocessen en wat dat betekent voor samenwerken en veranderen.

AB Workshops: “Smart People, Bright Solutions!”

Onze eigen oplossingen in het kader van de ‘AB Smart Solutions’ mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de klantendag.

Workshop: uw fabriek digitaliseren!
Ook kunt u een workshop ‘uw fabriek digitaliseren’ volgen waarin wij de door AB ontwikkelde oplossing toelichten: de Digitale Fabriek! Ontdek hoe de digitale toekomst van de maakindustrie eruitziet en start met een slimmere manier van werken.

Prijswinnende magiër en entertainer Chris Tyler!

Chris Tyler, meervoudig prijswinnend entertainer, zal u op de klantendag verbazen met zijn trucs en compacte magische acts! Chris brengt u een unieke afwisseling van magic, mindreading en zakkenrollen.

De klantendag is mede mogelijk gemaakt door:

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---