Elfsquad & AB laten Nederlandse maakbedrijven groeien

AB en Elfsquad starten een partnership om bedrijven in de Nederlandse maakindustrie te laten groeien, door ze nog beter te voorzien van de slimste digitale oplossingen. De samenwerking komt niet uit de lucht vallen. Beide partijen zijn bekende spelers in de industrie en zowel AB als Elfsquad zijn premium partners van Exact. Met Elfsquad’s product configurator verwacht AB innovatieve producenten van producten met een hoge complexiteit nóg beter te kunnen ondersteunen, als waardevolle toevoeging op Exact ERP.

Bedrijven in de maakindustrie ontkomen niet aan de druk op levertijden, het voeren van een goed leveranciersbeleid, foutloos produceren en het voldoen aan de behoeften van de klant. Dit zijn de uitdagingen die AB en Elfsquad maar al te graag aanpakken. Met de expertise op het gebied van configureren en de gedeelde diepgaande kennis van de Nederlandse industrie laten AB en Elfsquad maakbedrijven met dergelijke uitdagingen groeien.

AB over de samenwerking met Elfsquad:

“AB zet in op verdere groei de komende jaren. Naast ons bestaande productportfolio is er ruimte om aanvullende dienstverlening te bieden aan onze klanten en toekomstige relaties. Zo kunnen wij onze klanten nog meer een one-stop shopping concept bieden op het gebied van procesautomatisering. De CPQ software (Configure, Price, Quote) van Elfsquad sluit mooi aan op de reeds aanwezige kennis en oplossingen die we nu al leveren”, aldus Roland ten Broeke (Directeur AB).

Wessel de Haan: “Met AB als kennispartner in de industrie is een samenwerking een logische stap om onze klanten van nog betere dienstverlening te voorzien. Door kennis én best-in-class software te combineren, kunnen onze klanten zich bezighouden met waar ze goed in zijn: Excelleren.”

Naadloze integratie van bedrijfsprocessen

De opkomst van ‘Smart Industry’ resulteert in de noodzaak voor het optimaliseren en digitaliseren van maakbedrijven. AB zorgt met haar kennis, ervaring en expertise dat dit wordt beantwoord met het slim organiseren van bedrijfsprocessen door het verkrijgen van inzicht. Met de state-of-art productconfigurator ondersteunt Elfsquad het ERP systeem door het gehele pre-productieproces te digitaliseren. Door de geavanceerde integratiemogelijkheden die beide partijen beschikbaar stellen sluiten de verschillende bedrijfsprocessen, van het eerste klantcontact tot aan het productieproces, naadloos aan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Elfsquad, meld u dan aan voor het webinar

Aanmelden

Bekijk onze events
Bekijk alle events

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---