Webinar Wednesday

Webinars Wednesday

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Receptuurbeheer’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘de Digitale Fabriek’. We starten op de aangegeven woensdagen om 10.30 uur. Bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod:

31-05-2023: De Digitale Fabriek voor de industrie!

*Scrol naar beneden voor meer informatie.

31-05-2023: De Digitale Fabriek voor de industrie

Uit onderzoek blijkt: de productiviteitsgroei bij Nederlandse maakbedrijven moet omhoog. Wees de concurrent voor!

Ook uw bedrijf kan transformeren van een analoge naar een digitale fabriek. Met de Digitale Fabriek kunt u uw productiemiddelen (arbeid, machines en grondstoffen) effectiever en efficiënter inzetten. Bovendien wordt het een stuk eenvoudiger voor uw personeel om productief te werken. De oplossing verbindt uw ERP oplossing met ‘de werkvloer’. Uw medewerkers communiceren via een gebruiksvriendelijke interface met uw ERP oplossing, volledig afgestemd op uw processen en de rollen van uw medewerkers. Hiernaast ondersteunt de Digitale Fabriek ISO9001.

Bewezen uit de praktijk: bedrijven die digitaliseren, zien hun omzet sneller groeien!

Aanmelden

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken