Webinar Wednesday

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Receptuurbeheer’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘de Digitale Fabriek’. We starten op de aangegeven woensdagen om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

08-06-2022 Transformatie naar een digitale fabriek met ABMC!

Wordt er binnen uw organisatie nog veel gewerkt met papier en Excel? Snij deze tijdrovende handelingen uit uw bedrijfsprocessen met AB Manufacturing Control (ABMC). Via beeldschermen en/of tablets krijgen uw medewerkers realtime inzicht in de gegevens uit uw ERP omgeving. Uiteraard is ABMC volledig geïntegreerd met uw huidige ERP omgeving.  ABMC kan de volgende zeven voordelen opleveren voor uw organisatie: kortere doorlooptijden, hogere leverbetrouwbaarheid, véél minder handelingen, minder fouten, meer kwaliteit, kostenbesparing en betere service naar klanten. Behaal meer winst als ‘volledig’ digitale fabriek: sneller en slimmer produceren!

Aanmelden

15-06-2022 Naadloze integratie van bedrijfsprocessen

Bedrijven in de maakindustrie ontkomen niet aan de druk op levertijden, het voeren van een goed leveranciersbeleid, foutloos produceren en het voldoen aan de behoeften van de klant. Dit zijn de uitdagingen die AB en Elfsquad maar al te graag aanpakken. Met de expertise op het gebied van configureren en de gedeelde diepgaande kennis van de Nederlandse industrie laten AB en Elfsquad maakbedrijven met dergelijke uitdagingen groeien.

Aanmelden

22-06-2022 Met één druk op de knop van CAD naar Exact!

Misschien kent u het wel: het kan een uitdaging zijn om de juiste data uit uw CAD-, PDM, of PLM-systeem over te zetten naar Exact. Controleert u uw engineeringgegevens op bruikbaarheid voordat u deze importeert in Exact? Elimineer handmatige invoer van gegevens en administratieve fouten door CADlink te gebruiken. Bekijk tijdens dit webinar hoe CADLink bidirectioneel uw gegevens in realtime controleert, fouten registreert,  data genereert voor het gebruik in Exact en zo een kortere doorlooptijd én kostenbesparing realiseert. Synchroniseer uw CAD- en Exact ERP-stuklijst in één klik!

Aanmelden

29-06-2022 Smart Solutions die uw bedrijf naar een hoger level brengen!

Graag nemen we u mee in de wereld van de AB Smart Solutions. Slimme oplossingen laten u zien hoe u uw bedrijf efficiënter kunt inrichten, tijd kunt besparen en kunt verbeteren. Tijdens dit inspirerende webinar maakt u kennis met de Smart Connector, die werkelijk ieder systeem met uw Exact-omgeving kunt koppelen. Maakt u kennis met AB Advanced RPA waarmee u o.a. tijdrovende processen automatiseert. Samengevat weet u na het volgen van dit webinar wat u te doen staat om direct winst op organisatorische vlakken te behalen!

Aanmelden

06-07-2022 MRP voor de kartonnage- en verpakkingsindustrie

Door middel van MRP kunt u letterlijk in één oogopslag zien waar bijvoorbeeld over drie weken een materiaaltekort ontstaat, of welke orders welke onderdelen nodig hebben. MRP levert diverse klanten veel voordelen op, zoals een hogere leverbetrouwbaarheid en een forse besparing op voorraadkosten. Zo ook bij Kaleidoscope, marktleider in geschenkpapier. Zij hebben nu met Exact Globe maximaal inzicht in de voorraadposities en waarde in haar meerdere magazijnen en processen: “Gedurende een productiemaand brengt ons dat een veel gelijkmatiger verloop van onze resultaten. We sturen nu veel beter op correcte kengetallen”, aldus Marlon.

Aanmelden

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken