Webinar Wednesday

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Receptuurbeheer’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘de Digitale Fabriek’. We starten op de aangegeven woensdagen om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

 

*U kunt zich onderaan deze pagina aanmelden middels het aanmeldformulier

 

Programma:

30-09-2020: Meer winst door 360° graden kwaliteitsbeheer!

De wereld van de machine- en apparatenbouwers is complex. Het is bloeiende maar ook uitdagende industrie die continue moet innoveren om winstgevend te blijven. Met de afvlakkende economie alsmede de toenemende schaarste op vakbekwaam personeel zal deze uitdaging alleen maar toenemen. In dit webinar nemen wij u mee in de wereld van kwaliteitsbeheer. Welke afdelingen in uw organisatie hebben te maken met kwaliteitsbeheer? Hoe kunt u met kwaliteitsbeheer inspelen op de issues zoals hierboven beschreven. En hoe kunt u meer groei realiseren door aan de knoppen van het kwaliteitsbeheer in uw organisatie te draaien?

Heeft u tijd om meer winst uit uw bedrijf te halen? Meld u nu aan en laat u inspireren.

14-10-2020: Scansys – inkoopmanagement: herken documenten en formulieren

Heeft u pas inzage in kosten en bestedingen tijdens de verwerking van de facturen? Pas op: u maakt wellicht ongemerkt onnodige kosten en profiteert misschien niet altijd van inkoopvoordeel. ImageCapture, de intelligente scan en herkensoftware van Scansys, zorgt voor meer efficiëntie en grip op interne kosten. Met deze software automatiseert u uw verwerkingsproces van aanvraag tot betaling!

28-10-2020: MRP – Heeft u alle ingrediënten in huis om er een succes van te maken?

Heeft u alle ingrediënten in huis om er een succes van te maken?  Dat uw branche, de voedingsindustrie, complexe processen bevat is natuurlijk niet nieuw voor u. Zo ook bij Royal Steensma, één van de grootste voedingsleveranciers voor de bakkerijsector. De complexe processen komen o.a. doordat ze een mondiale speler zijn in ruim 55 landen. Inmiddels heeft Royal Steensma grip dankzij MRP in de ERP Food Suite. Heeft u alle ingrediënten in huis om er een succes van te maken?

04-11-2020: WMS oplossing voor de voedingsindustrie!

Help een recall! Het kan iedereen overkomen, maar bent u er klaar voor? Het aantal recalls is de laatste jaren behoorlijk toegenomen. Het is daarom van belang dat uw proces op orde is. Ook ‘tracebility’ en realtime inzicht zijn voorwaarden die van groot belang zijn in de voedingsindustrie. Is uw proces volledig digitaal? Hoe lang duurt het bij u voordat u weet op welke levering er een recall moet komen? Laat u in 30 minuten inspireren tijdens het webinar “Help een recall” en zorg dat u inzicht in uw goederenstroom krijgt.

 

11-11-2020: Het in kaart brengen van uw leveranciersbeleid, belangrijker dan ooit!

De impact van een pandemie, zoals COVID-19, kan enorm ingrijpend zijn voor de Supply Chain. Een goed leveranciersbeleid, zichtbaarheid in de keten en het identificeren van toeleveranciers zijn van groot belang om uw organisatie zo goed mogelijk te kunnen beschermen. Hoe actueel is uw strategische agenda? Weet u hoe u beter kunt voorkomen dan genezen? Ontdek in dit webinar hoe AB u kan ondersteunen bij zowel de kwantitatieve als de kwalitatieve inventarisatie voor het in kaart brengen van uw leveranciersbeleid.

18-11-2020: Integraal WMS met barcodescanning voor de kunststofindustrie!

Weet u precies wat er in uw magazijn ligt? Grijpt uw personeel soms of regelmatig mis? Het zijn bekende problemen uit de praktijk en een Warehouse Management Systeem (WMS) kan dergelijke issues in uw magazijn direct oplossen. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om het rendement van uw magazijn verder te optimaliseren. Kortom, WMS maakt uw magazijnprocessen sneller, het zorgt dat uw magazijnruimte goed wordt benut, biedt overzicht en vermindert de kans op fouten enorm. Laat u in 30 minuten informeren over de mogelijkheden want een goed voorraadbeheer kan u véél opleveren!

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Aanmelden voor Webinar Wednesday

  • Selecteer welke Webinar(s) u wilt volgen

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken