Webinar Wednesday

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Receptuurbeheer’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘de Digitale Fabriek’. We starten op de aangegeven woensdagen om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

03-11-2021: Naadloze integratie van bedrijfsprocessen voor de machinebouw

Bedrijven in de maakindustrie ontkomen niet aan de druk op levertijden, het voeren van een goed leveranciersbeleid, foutloos produceren en het voldoen aan de behoeften van de klant. Dit zijn de uitdagingen die AB en Elfsquad maar al te graag aanpakken. Met de expertise op het gebied van configureren en de gedeelde diepgaande kennis van de Nederlandse industrie laten AB en Elfsquad maakbedrijven met dergelijke uitdagingen groeien.

Aanmelden

10-11-2021: Operationele inkoop automatiseren

Meer informatie volgt

Aanmelden

17-11-2021: Integraal WMS met barcodescanning voor de kunststofindustrie!

Weet u precies wat er in uw magazijn ligt? Grijpt uw personeel soms of regelmatig mis? Het zijn bekende problemen uit de praktijk en een Warehouse Management Systeem (WMS) kan dergelijke issues in uw magazijn direct oplossen. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om het rendement van uw magazijn verder te optimaliseren. Kortom, WMS maakt uw magazijnprocessen sneller, het zorgt dat uw magazijnruimte goed wordt benut, biedt overzicht en vermindert de kans op fouten enorm. Laat u in 30 minuten informeren over de mogelijkheden want een goed voorraadbeheer kan u véél opleveren!

Aanmelden

24-11-2021: Operationele inkoop automatiseren – Tradecloud

De pandemie heeft ons geleerd dat we sneller en flexibeler de Supply Chain moeten aansturen, digitaliseren is noodzakelijk om snel te kunnen reageren en voorbereid te zijn op veranderende marktomstandigheden. Wisselt u nog ordergegevens uit via e-mail, telefoon of Excelsheets en bent u het overzicht kwijt? Dit kan nu beter! Voor handels en maakbedrijven met Exact Globe biedt de Tradecloud i.c.m. de Exact Globe Supply Chain Connector uitkomst, hiermee kunt u digitaal inkooporders versturen, bevestigingen en volledig automatisch in Exact verwerken. Het resultaat: minder administratie, meer snelheid en real time inzage.

“Met digitale ketensamenwerking besparen we 50% aan administratie en kunnen we sneller reageren op veranderingen.” zegt Frank-Jan Evers, Operational Manager bij Heering.

Aanmelden

06-12-2021: Het in kaart brengen van uw leveranciersbeleid, belangrijker dan ooit!

De impact van een pandemie, zoals COVID-19, kan enorm ingrijpend zijn voor de Supply Chain. Een goed leveranciersbeleid, zichtbaarheid in de keten en het identificeren van toeleveranciers zijn van groot belang om uw organisatie zo goed mogelijk te kunnen beschermen. Hoe actueel is uw strategische agenda? Weet u hoe u beter kunt voorkomen dan genezen? Ontdek in dit webinar hoe AB u kan ondersteunen bij zowel de kwantitatieve als de kwalitatieve inventarisatie voor het in kaart brengen van uw leveranciersbeleid.

Aanmelden

07-12-2021 MRP voor de Feed industrie

Wilt u ook méér efficiency én aantoonbaar besparen op tijd en arbeid? Een producent van hoogwaardige honden- en kattenvoeding is actief in meer dan 30 verschillende landen en de vraag blijft constant groeien. Zij zijn in control door te kiezen voor de Exact ERP Food Suite. Moet ook u méér gaan produceren en hierbij de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid kunnen blijven borgen? Krijg grip met MRP in de ERP Food Suite, zo kunt ook u het verschil blijven maken het zeer specifieke productielandschap van de Feed industrie, ook bij (toekomstige) groei!

Aanmelden

09-12-2021 De Digitale Fabriek – Direct inzicht in uw productieproces

Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes, Excel of uit het hoofd? Heeft u niet direct inzicht in uw productieproces? Met AB Manufacturing Control maakt u uw fabriek digitaal. Het productieproces wordt sneller en slimmer. Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers realtime inzicht in gegevens en de voortgang uit Exact.

Aanmelden

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Aanmelden voor Webinar Wednesday

  • Selecteer welke Webinar(s) u wilt volgen

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken