image/svg+xml

Webinar Wednesday

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Receptuurbeheer’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘de Digitale Fabriek’. We starten op de aangegeven woensdagen om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

16-02-2022 Meer winst door 360° graden kwaliteitsbeheer!

De wereld van de machine- en apparatenbouwers is complex. U dient in te spelen op de concurrentie, maar moet ook steeds inspringen op de veranderende eisen van uw klanten, de markt, etc. De schaarste op de arbeidsmarkt speelt hierin ook nog een rol. Met andere woorden: het is uw uitdaging constant relevant te blijven! In dit webinar nemen wij u mee in de wereld van kwaliteitsbeheer. Welke dimensies in uw organisatie hebben te maken met kwaliteitsbeheer? Hoe kunt u met kwaliteitsbeheer inspelen op de issues zoals hierboven beschreven. En hoe kunt u meer groei realiseren door aan de knoppen van het kwaliteitsbeheer in uw organisatie te draaien?

Aanmelden

09-03-2022 Supply chain management inrichten die bestand is tegen disruptie

De voedingsmiddelenindustrie worstelt met supply chain management. Denk hierbij aan schaarste op de grondstoffenmarkt, oplopende levertijden, stijgende prijzen, maar ook personeelstekorten en afwijkende kwaliteiten zijn zichtbare verschijnselen van een haperende supply chain. Ontdek tijdens dit webinar hoe Exact u kan ondersteunen om grip op uw integraal ketenbeheer te krijgen.

Aanmelden

16-03-2022 AB Manufacturing Control – Maak uw fabriek digitaal

Geen briefjes en Excel meer, een sneller productieproces én realtime inzicht in gegevens via beeldschermen en tablets. Dit is slechts een greep uit de voordelen die het digitaliseren van uw werkvloer opleveren. Wilt u meer, kwaliteit, een véél kortere doorlooptijd, meer efficiency en hogere klanttevredenheid? Met ABMC kunt u uw ERP oplossing, volgens uw eigen bedrijfslogica, verbinden met ‘de vloer’!

Aanmelden

06-04-2022 Integraal WMS met barcodescanning voor de kunststofindustrie!

Weet u precies wat er in uw magazijn ligt? Grijpt uw personeel soms of regelmatig mis? Het zijn bekende problemen uit de praktijk en een Warehouse Management Systeem (WMS) kan dergelijke issues in uw magazijn direct oplossen. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om het rendement van uw magazijn verder te optimaliseren. Kortom, WMS maakt uw magazijnprocessen sneller, het zorgt dat uw magazijnruimte goed wordt benut, biedt overzicht en vermindert de kans op fouten enorm. Laat u in 30 minuten informeren over de mogelijkheden want een goed voorraadbeheer kan u véél opleveren!

Aanmelden

18-05-2022 Help een recall! WMS oplossing voor de voedingsindustrie!

Het kan iedereen overkomen, maar bent u er klaar voor? Het aantal recalls is de laatste jaren behoorlijk toegenomen. Het is daarom van belang dat uw proces op orde is. Ook ‘tracebility’ en realtime inzicht zijn voorwaarden die van groot belang zijn in de voedingsindustrie. Is uw proces volledig digitaal? Hoe lang duurt het bij u voordat u weet op welke levering er een recall moet komen? Laat u in 30 minuten inspireren tijdens het webinar “Help een recall” en zorg dat u inzicht in uw goederenstroom krijgt.

Aanmelden

25-05-2022 MRP voor de kartonnage- en verpakkingsindustrie

Door middel van MRP kunt u letterlijk in één oogopslag zien waar bijvoorbeeld over drie weken een materiaaltekort ontstaat, of welke orders welke onderdelen nodig hebben. MRP levert diverse klanten veel voordelen op, zoals een hogere leverbetrouwbaarheid en een forse besparing op voorraadkosten. Zo ook bij Kaleidoscope, marktleider in geschenkpapier. Zij hebben nu met Exact Globe maximaal inzicht in de voorraadposities en waarde in haar meerdere magazijnen en processen: “Gedurende een productiemaand brengt ons dat een veel gelijkmatiger verloop van onze resultaten. We sturen nu veel beter op correcte kengetallen”, aldus Marlon.

Aanmelden

01-06-2022 MRP voor de Feed industrie

Wilt u ook méér efficiency én aantoonbaar besparen op tijd en arbeid? Een producent van hoogwaardige honden- en kattenvoeding is actief in meer dan 30 verschillende landen en de vraag blijft constant groeien. Zij zijn in control door te kiezen voor de Exact ERP Food Suite. Moet ook u méér gaan produceren en hierbij de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid kunnen blijven borgen? Krijg grip met MRP in de ERP Food Suite, zo kunt ook u het verschil blijven maken het zeer specifieke productielandschap van de Feed industrie, ook bij (toekomstige) groei!

Aanmelden

15-06-2022 Naadloze integratie van bedrijfsprocessen

Bedrijven in de maakindustrie ontkomen niet aan de druk op levertijden, het voeren van een goed leveranciersbeleid, foutloos produceren en het voldoen aan de behoeften van de klant. Dit zijn de uitdagingen die AB en Elfsquad maar al te graag aanpakken. Met de expertise op het gebied van configureren en de gedeelde diepgaande kennis van de Nederlandse industrie laten AB en Elfsquad maakbedrijven met dergelijke uitdagingen groeien.

Aanmelden

29-06-2022 Smart Solutions die uw bedrijf naar een hoger level brengen!

Graag nemen we u mee in de wereld van de AB Smart Solutions. Slimme oplossingen laten u zien hoe u uw bedrijf efficiënter kunt inrichten, tijd kunt besparen en kunt verbeteren. Tijdens dit inspirerende webinar maakt u kennis met de Smart Connector, die werkelijk ieder systeem met uw Exact-omgeving kunt koppelen. Maakt u kennis met AB Advanced RPA waarmee u o.a. tijdrovende processen automatiseert. Samengevat weet u na het volgen van dit webinar wat u te doen staat om direct winst op organisatorische vlakken te behalen!

Aanmelden

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken