image/svg+xml

Webinar Wednesday

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Receptuurbeheer’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘de Digitale Fabriek’. We starten op de aangegeven woensdagen om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

03-11-2021: Naadloze integratie van bedrijfsprocessen voor de machinebouw

Bedrijven in de maakindustrie ontkomen niet aan de druk op levertijden, het voeren van een goed leveranciersbeleid, foutloos produceren en het voldoen aan de behoeften van de klant. Dit zijn de uitdagingen die AB en Elfsquad maar al te graag aanpakken. Met de expertise op het gebied van configureren en de gedeelde diepgaande kennis van de Nederlandse industrie laten AB en Elfsquad maakbedrijven met dergelijke uitdagingen groeien.

Aanmelden

03-11-2021: Richt de logistieke processen van uw productiebedrijf optimaal in met WMS Optimizers!

Tijdens dit webinar laten we zien hoe we met Warpspeed WMS de logistieke processen van uw productiebedrijf optimaal in kunnen richten. De unieke proces designer binnen Warpspeed zorgt ervoor dat u met standaard software enorm flexibel bent. Verhoog uw leverbetrouwbaarheid, verminder fouten in leveringen en krijg grip op uw voorraden, zodat u echt kunt verkopen wat u op voorraad heeft.

Aanmelden

10-11-2021: Hoe kunt u uw supply chain management inrichten die bestand is tegen disruptie?

De voedingsmiddelenindustrie worstelt met supply chain management. Denk hierbij aan schaarste op de grondstoffenmarkt, oplopende levertijden, stijgende prijzen, maar ook personeelstekorten en afwijkende kwaliteiten zijn zichtbare verschijnselen van een haperende supply chain. Ontdek tijdens dit webinar hoe Exact u kan ondersteunen om grip op uw integraal ketenbeheer te krijgen.

Aanmelden

17-11-2021: Integraal WMS met barcodescanning voor de kunststofindustrie!

Weet u precies wat er in uw magazijn ligt? Grijpt uw personeel soms of regelmatig mis? Het zijn bekende problemen uit de praktijk en een Warehouse Management Systeem (WMS) kan dergelijke issues in uw magazijn direct oplossen. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om het rendement van uw magazijn verder te optimaliseren. Kortom, WMS maakt uw magazijnprocessen sneller, het zorgt dat uw magazijnruimte goed wordt benut, biedt overzicht en vermindert de kans op fouten enorm. Laat u in 30 minuten informeren over de mogelijkheden want een goed voorraadbeheer kan u véél opleveren!

Aanmelden

24-11-2021: Operationele inkoop automatiseren – Tradecloud

De pandemie heeft ons geleerd dat we sneller en flexibeler de Supply Chain moeten aansturen, digitaliseren is noodzakelijk om snel te kunnen reageren en voorbereid te zijn op veranderende marktomstandigheden. Wisselt u nog ordergegevens uit via e-mail, telefoon of Excelsheets en bent u het overzicht kwijt? Dit kan nu beter! Voor handels en maakbedrijven met Exact Globe biedt de Tradecloud i.c.m. de Exact Globe Supply Chain Connector uitkomst, hiermee kunt u digitaal inkooporders versturen, bevestigingen en volledig automatisch in Exact verwerken. Het resultaat: minder administratie, meer snelheid en real time inzage.

“Met digitale ketensamenwerking besparen we 50% aan administratie en kunnen we sneller reageren op veranderingen.” zegt Frank-Jan Evers, Operational Manager bij Heering.

Aanmelden

06-12-2021: Het in kaart brengen van uw leveranciersbeleid, belangrijker dan ooit!

De impact van een pandemie, zoals COVID-19, kan enorm ingrijpend zijn voor de Supply Chain. Een goed leveranciersbeleid, zichtbaarheid in de keten en het identificeren van toeleveranciers zijn van groot belang om uw organisatie zo goed mogelijk te kunnen beschermen. Hoe actueel is uw strategische agenda? Weet u hoe u beter kunt voorkomen dan genezen? Ontdek in dit webinar hoe AB u kan ondersteunen bij zowel de kwantitatieve als de kwalitatieve inventarisatie voor het in kaart brengen van uw leveranciersbeleid.

Aanmelden

Webinar Week 6 tot en met 10 december 2021

Van 6 december tot en met 10 december delen ervaringsdeskundige, partners en vakspecialisten hun kennis met u. Uiteenlopende onderwerpen volledig gericht op de industrie worden aan u gepresenteerd. Denkt u bijvoorbeeld aan disruptie van uw supply chain management, digitalisering, maar ook een webinar alleen gericht op producenten van dierenvoeding. In slechts 30 minuten geïnformeerd en geïnspireerd, aanmelden is vanaf nu mogelijk!

Bekijk het programma: 

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Aanmelden voor Webinar Wednesday

  • Selecteer welke Webinar(s) u wilt volgen

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken