Webinar Wednesday

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Receptuurbeheer’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘de Digitale Fabriek’. We starten op de aangegeven woensdagen om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

03-03-2021: WMS oplossing voor de voedingsindustrie!

 

Help een recall! Het kan iedereen overkomen, maar bent u er klaar voor? Het aantal recalls is de laatste jaren behoorlijk toegenomen. Het is daarom van belang dat uw proces op orde is. Ook ‘tracebility’ en realtime inzicht zijn voorwaarden die van groot belang zijn in de voedingsindustrie. Is uw proces volledig digitaal? Hoe lang duurt het bij u voordat u weet op welke levering er een recall moet komen? Laat u in 30 minuten inspireren tijdens het webinar “Help een recall” en zorg dat u inzicht in uw goederenstroom krijgt.

Aanmelden

10-03-2021: Naadloze integratie van bedrijfsprocessen voor de machinebouw 

Bedrijven in de maakindustrie ontkomen niet aan de druk op levertijden, het voeren van een goed leveranciersbeleid, foutloos produceren en het voldoen aan de behoeften van de klant. Dit zijn de uitdagingen die AB en Elfsquad maar al te graag aanpakken. Met de expertise op het gebied van configureren en de gedeelde diepgaande kennis van de Nederlandse industrie laten AB en Elfsquad maakbedrijven met dergelijke uitdagingen groeien. Laat u inspireren tijdens het webinar.

Aanmelden

17-03-2021: Scan Sys – purchase to pay

 

Heeft u pas inzage in uw interne kosten wanneer u de factuur ontvangt? Dit betekent dat tot dat moment de kosten niet geregistreerd worden en zijn de bedrijfsresultaten niet up to date. Plaatsen verschillende werknemers van verschillende afdelingen bestellingen en worden ze hierdoor niet gebundeld aangeboden bij de leverancier? Hierdoor kunt u niet altijd profiteren van inkoopvoordeel of staffelprijzen. Een geautomatiseerd inkoopproces zorgt voor méér efficiency en grip op uw interne kosten.

Aanmelden

24-03-2021: Meer winst door 360° graden kwaliteitsbeheer!

 

De wereld van de machine- en apparatenbouwers is complex. U dient in te spelen op de concurrentie, maar moet ook steeds inspringen op de veranderende eisen van uw klanten, de markt, etc. De schaarste op de arbeidsmarkt speelt hierin ook nog een rol. Met andere woorden: het is uw uitdaging constant relevant te blijven! In dit webinar nemen wij u mee in de wereld van kwaliteitsbeheer. Welke dimensies in uw organisatie hebben te maken met kwaliteitsbeheer? Hoe kunt u met kwaliteitsbeheer inspelen op de issues zoals hierboven beschreven. En hoe kunt u meer groei realiseren door aan de knoppen van het kwaliteitsbeheer in uw organisatie te draaien?

Heeft u tijd om meer winst uit uw bedrijf te halen? Laat u dan nu inspireren.

Aanmelden

31-03-2021: Globe +

 

Wilt u ook zoveel mogelijk controle hebben over uw bedrijfsvoering? Exact Globe+ is het antwoord van Exact op hedendaagse ontwikkelingen. Bent u benieuwd naar de veranderingen zoals een frissere interface, geoptimaliseerde gebruikerservaring en snellere inzichten? AB laat het samen met Exact zien in dit webinar. Ook belichten we de gefaseerde uitrol en implementatie van Globe+.

Aanmelden

07-04-2021: Integraal WMS met barcodescanning voor de kunststofindustrie!

 

Weet u precies wat er in uw magazijn ligt? Grijpt uw personeel soms of regelmatig mis? Het zijn bekende problemen uit de praktijk en een Warehouse Management Systeem (WMS) kan dergelijke issues in uw magazijn direct oplossen. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om het rendement van uw magazijn verder te optimaliseren. Kortom, WMS maakt uw magazijnprocessen sneller, het zorgt dat uw magazijnruimte goed wordt benut, biedt overzicht en vermindert de kans op fouten enorm. Laat u in 30 minuten informeren over de mogelijkheden want een goed voorraadbeheer kan u véél opleveren!

Aanmelden

14-04-2021: De Digitale Fabriek – Direct inzicht in uw productieproces

Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes, Excel of uit het hoofd? Heeft u niet direct inzicht in uw productieproces? Met AB Manufacturing Control maakt u uw fabriek digitaal. Het productieproces wordt sneller en slimmer. Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers realtime inzicht in gegevens en de voortgang uit Exact.

Aanmelden

21-04-2021: Moet ik echt naar de Cloud?

Zit u nog niet in de Cloud? En wilt u niet langer afhankelijk zijn van uw lokale ICT omgeving? Dan mag u het webinar “Moet ik echt naar de Cloud” niet missen. Tijdens dit webinar laten wij u in slechts 30 min zien wat de overstap naar de Cloud voor andere organisaties opgeleverd heeft. En wat de Cloud voor uw bedrijf kan betekenen. Ook hoort u wat de eventuele gevolgen zijn als u niet kiest voor de Cloud.

Schijnt de zon echt achter de wolken? Ontdek het tijdens het Cloud webinar.

Aanmelden

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Aanmelden voor Webinar Wednesday

  • Selecteer welke Webinar(s) u wilt volgen

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken