Webinar Wednesday

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Receptuurbeheer’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘de Digitale Fabriek’. We starten op de aangegeven woensdagen om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

 

*U kunt zich onderaan deze pagina aanmelden middels het aanmeldformulier

 

Programma:

27-01-2021: Het in kaart brengen van uw leveranciersbeleid, belangrijker dan ooit!

De impact van een pandemie, zoals COVID-19, kan enorm ingrijpend zijn voor de Supply Chain. Een goed leveranciersbeleid, zichtbaarheid in de keten en het identificeren van toeleveranciers zijn van groot belang om uw organisatie zo goed mogelijk te kunnen beschermen. Hoe actueel is uw strategische agenda? Weet u hoe u beter kunt voorkomen dan genezen? Ontdek in dit webinar hoe AB u kan ondersteunen bij zowel de kwantitatieve als de kwalitatieve inventarisatie voor het in kaart brengen van uw leveranciersbeleid.

03-02-2021: Heeft u last van meer óf teruglopende orders?

De Exact Globe Supply Chain Connector biedt uitkomst. Dit is dé connector om aan te sluiten op het Smart Connected Supplier Network (SCSN), en zo dus ook orders en bestellingen uit te wisselen met uw leveranciers en/of klanten.

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Aanmelden voor Webinar Wednesday

  • Selecteer welke Webinar(s) u wilt volgen

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken