Medewerkers van AB zamelen ruim 21.000 euro in voor de Prinses Maxima Centrum Foundation!

De afgelopen twee maanden hebben medewerkers van AB stevig gewandeld tijdens de AB Stappenchallenge voor de Prinses Maxima Centrum Foundation. Het doel was om 20 miljoen stappen te zetten. De medewerkers van AB hebben zichzelf overtroffen en meer dan 26 miljoen stappen gezet. Deze prestatie is beloond door Nico Bijl, (DGA van AB) maar ook door zakelijke relaties, familie en vrienden. In totaal is er 21.684,27 euro ingezameld. Hiermee kan de Foundation projecten financieren waarmee wordt bijgedragen aan de missie van het Prinses Maxima Centrum: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

De AB Corona stappenchallenge is ontstaan door het vele thuiswerken in verband met COVID19. Puck Koopmans, Sr. Marketing Manager ging op zoek naar een manier waarmee op afstand, gezamenlijk toch één (sportief) doel gecreëerd kon worden. Zij zegt hierover: “Bijna alle medewerkers van AB hebben deelgenomen en dat alleen al heeft mijn verwachtingen overtroffen. Samen gingen we de uitdaging aan om zoveel mogelijk stappen te zetten voor het goede doel. Met deze challenge waren we in beweging en onderling ‘verbonden’.  Het ontroert me dat we op deze manier iets moois voor de kindjes van de Prinses Maxima Centrum Foundation kunnen betekenen. Stoppen met ‘stappen’ doen we zeker niet want bewegen is gezond en het heeft de AB-ers absoluut goed gedaan.”

Roland ten Broeke, Commercieel Directeur, kent de directie van de Prinses Maxima Centrum. Hij heeft het PMC gebouwd zien worden omdat hij vanuit zijn vorige werkgever betrokken is geweest bij de implementatie van het ERP systeem. Meerdere keren heeft hij een bezoek gebracht aan het ziekenhuis voor kinderoncologie in Utrecht waar hij de warme betrokkenheid van alle zorgverleners en artsen heeft gevoeld. “Het mogen uitreiken van de cheque is een enorm grote eer. Hiermee kan AB een bijdrage leveren aan de zorgverlening en het onderzoek om uiteindelijk kinderkanker de wereld uit te helpen” aldus, Roland ten Broeke.

Nico Bijl, Algemeen Directeur, over de AB Stappenchallenge; “het doel was gezamenlijk 20 miljoen stappen te zetten. Samen hebben we een eindsprint gemaakt en zelfs meer dan 26 miljoen stappen gezet voor het Prinses Maxima Centrum. Ik ben trots op alle medewerkers van AB, hun inzet en betrokkenheid. Samen met mijn compagnon Aernout Bos heb ik besloten om voor elke 10.000 stappen van een AB medewerker een bedrag beschikbaar te stellen aan het PMC. Aangevuld met donaties van vrienden, bekenden en zakenrelaties leidt dit tot een prachtig bedrag van 21.684,27, wat wij vandaag aanbieden aan het Prinses Maxima.

Bekijk onze events
Bekijk alle events

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---