Winnaar Exact New Business Award 2023!

Winnaar van de Exact New Business Award!

AB is ook uitgeroepen tot de winnaar van de New Business Award! Het ontvangen van de Exact New Business Award is eveneens een enorme eer en blijk van waardering! Exact, hartelijk bedankt voor deze mooie award. AB heeft al ruim 40 jaar expertise in optimaliseren en digitaliseren in de maakindustrie. Wij zijn trots dat we zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen boeien en binden en er afgelopen jaar weer prachtige nieuwe samenwerkingen hebben plaatsgevonden.

Roland ten Broeke, directeur van AB, over het winnen van de award: “Ik wil graag mijn dank uitspreken voor deze award. AB zet zich dagelijks in om nieuwe klanten te binden en hen te ondersteunen in de weg naar digitale transformatie. Door een super gemotiveerd marketing- en salesteam, met een constante focus op new business, is het winnen van deze award gelukt. Zij weten als geen ander hoe ze potentiële klanten kunnen inspireren voor een succesvolle samenwerking.”

Juryrapport – New Business Award 2023:
“De New Business Award wordt toegekend op basis van drie onderdelen: hoeveel new business licentie omzet is er gerealiseerd, hoe groot is het aandeel van new business in de totale omzet van de partner en tot slot het aantal new business deals wat de partner heeft binnengehaald.  AB heeft op deze 3 onderdelen het best gepresteerd en hebben maar liefst 40% van de totale license intake aan new business gedaan. Dat is echt ontzettend goed!”
.
.

Bekijk onze events
Bekijk alle events

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---