Informatie betreft tarieven en contracten 2024

Redenen voor de verhoging van tarieven

Het afgelopen jaar is opnieuw gekenmerkt door een grote schaarste op de arbeidsmarkt en een hoge inflatie. Hoewel de inflatie aan het dalen is, zijn prijzen (exclusief energiekosten) hard gestegen en het wordt verwacht dat dit nog verder zal toenemen. Deze ontwikkelingen hebben ook invloed op de kosten binnen AB, waardoor wij genoodzaakt zijn om onze tarieven en contracten in 2024 te verhogen. Wij informeren u graag over deze aanpassingen, gezien de mogelijke impact op uw bedrijfsvoering en de op te stellen budgetten voor 2024.

Tarieven per januari 2024

Er is besloten om de tarieven met ca. 4% te indexeren en de contracten (licenties, SLA’s etc.) met 5,8%. De tarieven voor onze diensten zijn met ingang van 1 januari 2024 als volgt:

– Junior tarief € 1.200,-
(een junior is qua kennis en ervaring beperkt inzetbaar.
Het tarief geldt voor maximaal 1 jaar)

– Consultancy dagtarief: € 1.500,-.

– Senior Consultancy, Lead Development en Projectleiding
dagtarief: € 1.750,-.

– Beheer Consultancy dagtarief: € 1.300,-.

– Starttarief: € 215,-.

– Onderhoudscontracten: indexatie van 5,8%


*De nieuwe tarieven zijn van toepassing op alle nieuwe overeenkomsten, tenzij er specifieke (project)afspraken zijn gemaakt. Bij nieuwe offertes en OD’s worden deze nieuwe tarieven gehanteerd.

Wij vertrouwen erop dat wij u hiermee voldoende hebben geïnformeerd. Indien u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw contactpersoon bij AB.

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---