Bekende spreker!

Richard van Hooijdonk & Lauren Verster

De klantendag 2021 zal niet alleen op een unieke locatie verzorgd worden, er komt tevens een bekende spreker. Met trots maken we deze aan u bekend.

 

Richard van Hooijdonk: Futurist, trendwatcher en de meest gevraagde internationale spreker

Tussen 2015 en 2019 is Richard van Hooijdonk verkozen tot meest gevraagde trendwatcher en futurist van Nederland. Zijn inspiratiesessies zijn al door ruim 420.000 mensen bijgewoond. Je komt Richard van Hooijdonk regelmatig tegen op radio en televisie. Richard is regelmatig op televisie te zien bij RTL (RTL Late Night, RTL Boulevard), SBS (SBS shownieuws), BNN/VARA en AVRO/TROS. Bij BNR Radio presenteerde hij het programma ‘Mindshift’. Met zijn internationale researchteam van 30 specialisten onderzoekt hij dagelijks vele trends op het gebied van robots, zelfrijdend vervoer, Internet of Things, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D en 4D printing en natuurlijk ook augmented en virtual reality. Ook de impact op vele sectoren wordt in kaart gebracht. Wekelijks wordt het onderzoek gepubliceerd in aantrekkelijke artikelen, e-books, white papers en vele lezingen. Zijn boek ‘De Wereld van Morgen’ is inmiddels een ‘bestseller’.

Lauren Verster: Gedreven televisie persoonlijkheid 

U zal Lauren Verster kennen als programmamaakster en presentatrice op televisie, maar hiernaast is zij ook actief op veel andere gebieden. Wist u dat ze in 2013 een boek heeft uitgebracht en dat ze hiernaast veelvoudig bijeenkomsten, congressen, zakelijke bijeenkomsten en evenementen presenteert. Inmiddels heeft programmamaakster en presentatrice Lauren Vester heeft inmiddels een 15 jaar durende televisie carrière. Zij was o.a. te zien als Jakhals in De Wereld Draait Door, meerdere programma’s van Veronica en presenteerde ze televisie bij de AVRO.

Afbeelding ©AVRO Ingo Caly

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken