Nieuwe innovatieve samenwerkingen van SMG en AB

SMG groeit door overnames van The Grain en PROPOS!

Smart Manufacturing Group (SMG) wordt met de overnames van The Grain en PROPOS een nog bredere partner voor producerend Nederland en België. Een groep met focus primair gericht op de industrie. Met meer dan 100 medewerkers, een innovatieve partner met diepgaande technologische kennis in ERP, productieplanning- en scheduling en Shop Floor Control oplossingen. 

Roland ten Broeke en Ger Bos, managing directors bij SMG en AB: “Om onze klanten nog meer te kunnen ondersteunen en onze eigen smart solutions te verrijken, is de overname van PROPOS en van The Grain een waardevolle volgende stap. Deze overnames passen uitstekend bij de strategie van SMG om de meest vooruitstrevende en complete partner voor producerende bedrijven te zijn. Met de oplossingen Checkmate en PROPOS zijn wij nog beter in staat productiebedrijven te voorzien van de nieuwste technologieën, helpen we klanten te excelleren en blijven ze voorop lopen in de markt.”

The Grain – Checkmate

The Grain is een technologisch bedrijf dat zich richt op het bouwen van AI-toepassingen voor de industrie. Met de plannings- en scheduling oplossing wordt het potentieel van AI benut om complexe planningsvraagstukken te kunnen oplossen. Thomas Meersseman, managing partner en Steven Raekelboom, Technology Director, bij The Grain: “Onze missie is om de dagelijkse taken eenvoudiger te maken voor planners, operators en ingenieurs in supply chain- en productieactiviteiten. Door onze krachten met SMG te bundelen, is het mogelijk deze visie breder uit te rollen en elkaar in de industriële markt te versterken. Bovendien krijgen we zo een springplank naar de Nederlandse markt. Wij kijken uit naar deze mooie innovatieve samenwerking.”

Op de foto van links naar rechts: Thomas Meersseman (The Grain), Steven Raekelboom (The Grain), Ger Bos (SMG) en Roland ten Broeke (SMG).

PROPOS

PROPOS software is al meer dan 12 jaar dé oplossing voor plannen, aansturen, monitoren en verbeteren van productieprocessen bij productiebedrijven. PROPOS vindt zijn oorsprong in de praktijk. Het is ontwikkeld bij BOSCH Scharnieren en Metaal, een Nederlands productiebedrijf dat wereldwijd vooroploopt op het gebied van procesverbetering met Quick Response Manufacturing (QRM) en Lean Manufacturing. Robert Peters en Fried Kaanen, oprichters van PROPOS blijven betrokken bij het dagelijks beleid: “We zien deze samenwerking als een mooie stap richting de toekomst en kijken ernaar uit om actief bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van SMG.”

Op de foto van links naar rechts: Fried Kaanen (PROPOS), Robert Peters (PROPOS), Roland ten Broeke (SMG) en Ger Bos (SMG).
.

Over Smart Manufacturing Group

De Smart Manufacturing Group is voortgekomen uit een investering van Capital A Investment Partners in AB Software & Consultancy BV (AB) en de Digitale Fabriek. In samenwerking met Capital A Investment Partners streeft SMG naar verdere groei, zowel autonoom als door strategische overnames.

www.smartmanufacturinggroup.com

.

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---