Shoxl

Shoxl is een B2B e-commerce platform ontwikkeld voor producenten, groothandel, merken en distributeurs. Een webshop is méér dan uitsluitend een fraaie voorgevel. Het Shoxl e-commerce platform omvat alle faciliteiten die nodig zijn voor een soepel verloop van uw day-to-day e-business. Shoxl is gebaseerd op jarenlange ervaring met e-business. Shoxl heeft zich als doel gesteld om een platform te creëren dat zijn gelijke niet kent in termen van flexibiliteit, uitbreidbaarheid en schaalbaarheid.

Shoxl breidt uw Exact Globe ERP-systeem uit met alle faciliteiten die nodig zijn voor succesvolle e-commerce. Door de directe integratie creëert u snel een nieuw verkoop- en servicekanaal, met een minimale impact op de bestaande bedrijfsprocessen. Uw ERP systeem is de spil van uw bedrijf. Aan de commerciële kant beschrijft het zaken als uw assortimentsopbouw, prijsafspraken, en orderhistorie. Aan de logistieke kant geeft het helderheid over zaken als orderafhandeling, backlogs, levertijden, en voorraadniveaus.

Shop software moet hierop nauw aansluiten, en moet geen functies implementeren die al aanwezig zijn in het ERP.  Overlap betekent namelijk altijd ook: onnodige complexiteit.

Hoe Shoxl die benadering noemt? Kortweg: ERP-driven e-commerce. Een aanpak van e-commerce trajecten met uw Exact Globe systeem als kern.

Ga naar: www.shoxl.com

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---