vPlan

Plan, organiseer en communiceer werk in één tool!

vPlan biedt één centrale plek om te organiseren, plannen en communiceren met uw hele team. Stop met onhandige plakbriefjes, uitgeprinte spreadsheets en meerdere gedeelde agenda’s. Onze planning software is dé oplossing.
.

Koppeling met Exact 

Orders met voorcalculaties uit Exact komen automatisch in vPlan en kunnen eenvoudig en visueel gepland worden. Plan orders in op basis van de beschikbare capaciteit en krijg overzicht. De productiviteit wordt verhoogd, tijd en medewerkers worden efficiënter ingezet. Krijg weer inzicht in de capaciteit van uw resources en zet deze optimaal in.

 

Beter en slimmer samenwerken

Sinds de start van vPlan, waarvan al ruim 4 jaar trotse partner van AB, hebben we al meer dan 1000 teams geholpen om beter samen te werken. Elk bedrijf heeft zijn eigen proces, dus flexibiliteit is cruciaal. Beheer elk proces en pas het op uw wensen aan.

Plan uw bewerkingen en krijg direct inzicht in de capaciteit van uw resources. Van medewerkers tot machines. Het maakt niet uit wat u wilt plannen – vPlan lijmt het gat tussen planning en uitvoer. Deel en communiceer de planning snel en makkelijk met de werkvloer met onze vPlan app. Zo heeft u de planning altijd bij de hand, registreert u gemakkelijk tijd en vinkt u opdrachten snel af. Altijd en overal toegankelijk. Let’s do more!

Ontdek hier meer over vPlan

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---