Welkom, kijk hier de opnames van de webinar week terug

Bekijk hieronder de opnames van de Webinar Week terug!

Door gebruik van deze website verbindt u zich ertoe onze gebruiks- voorwaarden na te leven en te aanvaarden, zoals beschreven in de disclaimer.

Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken deze video niet te verspreiden.

Ontdek Globe+: waarom en wanneer overstappen?
14 december

.
In dit webinar ontdekt u meer over de wereld van Exact Globe+ en wanneer u gecontroleerd kunt overstappen van Globe Next naar Globe+. Globe+ is gebruiksvriendelijker en biedt een vernieuwde ervaring. Via de Exact portal kunt u altijd realtime de actuele voorraad, bestel- of orderstatus, levertijden, historie en facturen inzien. Bestaande klanten van AB kunnen in de loop van volgend jaar, met ondersteuning van AB, overstappen naar Globe+.
.
Voor vragen kunt u mailen naar reactie@absc.nl of contact opnemen met uw accountmanager bij AB. 

Meer inzicht in uw logistiek met Exact WMS en ABLC
13 december

.
Maak kennis met AB Logistics Control (ABLC) en Exact WMS. Met het WMS van Exact kunt u ontvangsten, tellingen en uitgiftes in het magazijn eenvoudig registreren met scanners. De informatie wordt automatisch verwerkt in Globe+. Doordat de processen realtime verlopen, klopt uw voorraad altijd. Daarnaast kunt u met ABLC elk artikel precies volgen, vanaf de binnenkomst tot aan het vertrek. Leg eenvoudig vast waar, wanneer én waarvoor goederen nodig zijn met scanners, schermen of tablets. En om het helemaal compleet te maken: ABLC kunt u naar eigen wens inrichten. Hierdoor is de oplossing geschikt voor ieder productiebedrijf!
.
.
Meer informatie

 

Slimmer en sneller produceren met de Digitale Fabriek!
12 december

.
Uit onderzoek blijkt: de productiviteitsgroei bij Nederlandse maakbedrijven moet omhoog. Wees de concurrent voor! Met de Digitale Fabriek kunt u uw productiemiddelen (arbeid, machines en grondstoffen) efficiënter inzetten. De besturing van uw productieprocessen is volledig digitaal: véél minder handelingen en geen papier of Excel. Bovendien wordt het eenvoudiger voor uw personeel om productief te werken. Uw medewerkers communiceren via een gebruiksvriendelijke interface met uw ERP oplossing. Hiernaast ondersteunt de Digitale Fabriek ISO9001.
.
.
Gratis demo aanvragen

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---