Klantendag 2015 over 'Smart Industry'

Dinsdag 2 juni 2015 vond de jaarlijkse klantendag van AB plaats. In Fort Voordorp werd het thema ‘Smart Industry’ vanuit diverse hoeken belicht. Godfried Kaanen, Voorzitter van de Koninklijke Metaalunie, en Tom Bouws, accountmanager van het programmabureau Smart Industry van de Kamer van Koophandel, introduceerden ‘Smart Industry’. Jarno van Hurne, Product Marketing Director van Exact Business Solutions, vertelde hoe Exact ook in de toekomst slimmer produceren gaat ondersteunen.

Bovenal het grote aantal klanten, dat deze dag aanwezig was, maakte van deze klantendag weer een geweldig evenement. Tijdens het middagprogramma werd in 20 breakout sessies ingegaan op onder andere de implementatie van Lean en Exact bij Vroomshoop Meubelen, Exact project van het jaar 2014, en ChemCom, project van het jaar 2013. De hogeschool Arnhem/Nijmegen presenteerde een aantal lean tools, Propos verzorgde een sessie over haar QRM software en ook een aantal consultants van AB deelden hun kennis over nieuwe oplossingen van AB op Exact.

Hennie van der Most sloot de dag op zijn geheel eigen wijze af, waarna er door een groot aantal bezoekers ook nog heerlijk gedineerd werd. Wij willen alle deelnemers, zowel klanten als partners, hartelijk danken voor hun komst! Samen kijken wij terug op een prachtige informatieve dag.

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---