AB tekent exclusief contract voor integratie van CADLink in combinatie met Exact Business Software

Tijdens Exact Live 2018 hebben AB en Qbuild Software een exclusieve samenwerkingsovereenkomst getekend. Vanaf heden is AB de partner voor Qbuild Software voor de verkoop, distributie en implementatie van de integratie tussen CADLink en Exact Business Software (Globe).

Nico Bijl, directeur AB geeft aan: ‘Wij zijn dé Exact specialist in de industrie en deze exclusieve samenwerking met QBuild Software is dan ook de juiste toevoeging op het gehele product- en dienstenportfolio van onze organisatie. CADLink kan standaard met vele CAD en PDM systemen functioneren zoals Autocad, Solid Works, Autodesk Vault Professional en Inventor.  Met andere woorden; het kan redelijk “CAD/PDM-onafhankelijk” opereren. We zijn erg verheugd deze exclusieve samenwerking vorm te mogen geven. Voor Qbuild Software is AB de logische partij om de integratie met Exact Business Software te realiseren, aangezien AB de toonaangevende Exact partner voor de industrie is.’

Zo heeft AB de beschikking over een groot development center voor allerhande integraties tussen Exact en andere systemen en kan daarnaast ook de juiste support leveren op zowel Exact alsook dit type integraties. Niet voor niets kreeg AB dit jaar de Customer Loyalty award van Exact voor de hoogste klanttevredenheid in de markt!

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---