Winnaar Exact Partner van het Jaar Award 2023!

Meervoudig succes voor AB bij het Exact Partner van het Jaar Award gala!

.
AB heeft de Exact Partner van het Jaar Award 2023 gewonnen! Roland ten Broeke, directeur van AB, over het winnen van de award: “Bedankt voor deze fenomenale award en natuurlijk ook voor de New Business Award! Net zoals Exact bestaat AB dit jaar 40 jaar en sinds het begin is het onze passie om onze (potentiële) klanten in de industrie te ondersteunen bij het realiseren van hun ‘long-term goals’ door middel van slim optimaliseren en digitaliseren. De expertise, focus en toewijding van onze medewerkers hebben het winnen van deze award, voor de 5e keer in 13 jaar tijd, mede mogelijk gemaakt. Zij weten als geen ander hoe ze klanten kunnen onboarden, binden en laten excelleren! Een welverdiende ‘shout-out’ aan alle medewerkers van AB!”
.
.

40 jaar expertise in optimaliseren en digitaliseren in de maakindustrie!

Rotterdam, 28 maart 2024 Tijdens de 36e editie van het Exact Partner van het Jaar-event werden partners van Exact bekroond met felbegeerde awards. De uitreiking van in totaal zeven awards vond plaats in het prachtige Hulstkamp Gebouw in Rotterdam. Een gezellige avond met als thema ‘The Grand Ensemble!’ Als grote winnaar van de avond mocht AB de Exact Partner van het Jaar award van CEO Paul Ramakers in ontvangst nemen.

De Partner van het Jaar Award is de award voor de beste allrounder in het partnerkanaal van Exact. Omzet, omzetgroei, customer loyalty, new logo omzet en de verkoop van focus solutions zijn meegenomen in de berekeningen voor deze award. Lees hieronder het persbericht van Exact.

Paul Ramakers, CEO van Exact over AB: 
“AB is al jaren een specialist. Zij onderscheiden zich door duidelijke keuzes te maken in specifieke marktsegmenten en type klanten die goed bij hen passen. Door te blijven investeren in eigen productontwikkeling die complementair zijn aan het Exact portfolio. Maar ook door goed te luisteren naar de markt en het productportfolio te blijven ontwikkelen, blijven ze de concurrentie een stap voor. Dit resulteert in een ‘winning’ propositie voor de klant. En niet zonder succes! En alles uit zich in een mooie omzet groei waarin de focus op new business centraal staat. En tevens ook een lage outflow en loyaliteit van de klanten.”

Namens alle medewerkers van AB, bedankt voor deze prachtige award!

Winnaar van de Exact New Business Award!

AB is ook uitgeroepen tot de winnaar van de New Business Award! Het ontvangen van de Exact New Business Award is eveneens een enorme eer en blijk van waardering! Exact, hartelijk bedankt voor deze mooie award. AB heeft al ruim 40 jaar expertise in optimaliseren en digitaliseren in de maakindustrie. Wij zijn trots dat we zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen boeien en binden en er afgelopen jaar weer prachtige nieuwe samenwerkingen hebben plaatsgevonden.

Roland ten Broeke, directeur van AB, over het winnen van de award: “Ik wil graag mijn dank uitspreken voor deze award. AB zet zich dagelijks in om nieuwe klanten te binden en hen te ondersteunen in de weg naar digitale transformatie. Door een super gemotiveerd marketing- en salesteam, met een constante focus op new business, is het winnen van deze award gelukt. Zij weten als geen ander hoe ze potentiële klanten kunnen inspireren voor een succesvolle samenwerking.”

Juryrapport – New Business Award 2023:
“De New Business Award wordt toegekend op basis van drie onderdelen: hoeveel new business licentie omzet is er gerealiseerd, hoe groot is het aandeel van new business in de totale omzet van de partner en tot slot het aantal new business deals wat de partner heeft binnengehaald.  AB heeft op deze 3 onderdelen het best gepresteerd en hebben maar liefst 40% van de totale license intake aan new business gedaan. Dat is echt ontzettend goed!”
.
.

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---