Ontdek de mogelijkheden van Exact ERP voor de kunststofindustrie

Hét online ERP event voor de kunststofindustrie

Normaliter vindt dit ERP event voor de kunststofindustrie fysiek plaats, maar in deze tijd zoeken we naar nieuwe mogelijkheden! Daarom speciaal voor u, als kunststofproducent, organiseren we dit unieke ERP event online. Ontdek nu wat ERP voor uw organisatie kan betekenen. Inclusief live demo op 27 mei 2021!

Tijdens dit event laten wij u verschillende toepassingen zien van onze de Kunststof Suite. Hiermee kunt u uw organisatie nog beter laten presteren. Vervolgens zullen we een aantal belangrijke functionaliteiten demonstreren. Binnen drie uur tijd krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden in Exact.

Voor de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van ERP en procesoptimalisatie verwijzen we u naar onze LinkedIn pagina.

Direct aanmelden!

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen

Opening

Introductie AB

ERP selectie, doelstellingen en aanpak

Demo Digitale Fabriek en MRP

Afsluiting

Van Boven Kunststof heeft realtime inzicht met WMS

 

 

“Als wij een lichtstraat maken dan hebben we daarvoor ongeveer 160 verschillende profielen die we kunnen gebruiken. Als we een order krijgen voor een bepaalde lichtstraat en je denkt daarvoor de spullen te hebben, maar je hebt ze niet dan kun je niet leveren, vertelt Arjan. En voor onze lichtkoepels hebben we webshop-klanten. Voor deze doelgroep is levertijd heilig. Je spreekt bijvoorbeeld drie werkdagen af en dan moeten wij zeker weten dat we dat product op voorraad hebben. Zo hebben we ook vaak te maken met de bouw waar ons product slechts een klein onderdeel is. Het kan niet zo zijn dat ze niet verder kunnen bouwen omdat wij te laat leveren. Met andere woorden; te laat leveren is in onze markt een groot probleem. Inzicht in onze voorraad is dus ook hier dé oplossing.”

 

 

Lees hier meer

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Direct aanmelden voor een event

  • Selecteer aan welke event(s) u wilt deelnemen
  • Meerdere personen toevoegen:
    NaamE-mailadres 
    De nieuwsbrief bevat informatie over de veranderingen in de industrie, de nieuwste ERP oplossingen, Exact ERP in combinatie met Lean, onze agenda met sessies en events, et cetera.

14-04-2021: Integraal WMS met barcodescanning voor de kunststofindustrie!

 

Weet u precies wat er in uw magazijn ligt? Grijpt uw personeel soms of regelmatig mis? Het zijn bekende problemen uit de praktijk en een Warehouse Management Systeem (WMS) kan dergelijke issues in uw magazijn direct oplossen. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om het rendement van uw magazijn verder te optimaliseren. Kortom, WMS maakt uw magazijnprocessen sneller, het zorgt dat uw magazijnruimte goed wordt benut, biedt overzicht en vermindert de kans op fouten enorm. Laat u in 30 minuten informeren over de mogelijkheden want een goed voorraadbeheer kan u véél opleveren!

 

Direct aanmelden 

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken