Integratie met cliëntvolgsystemen en koppeling met InfoGroen

Exact ERP voor de sociale werkvoorziening

De verandering binnen de Sociale Werkvoorziening lijken maar niet op te houden. Cliënten gaan steeds vaker elders aan het werk, waardoor het traditionele ‘beschermd werken’ minder wordt. Ook de intensievere samenwerking met gemeenten en uitkeringsinstanties vraagt om nieuwe werkwijzen en systemen. Met onze uitgebreide kennis van ERP software én van uw branche, zijn wij in staat u te voorzien van een goed bruikbaar, eenvoudig systeem dat flexibel en toekomstbestendig is.

Naast productie ook cliëntvolgsystemen en klantportalen

Productie wordt minder belangrijk in vergelijking met het begeleiden van cliënten naar een passende baan. Eenvoudig uren registreren en factureren is dus belangrijk. Helemaal prettig is de integratie met cliëntvolgsystemen als IW3 en Compas en matchingtools voor vacatures. Ook de koppeling met InfoGroen is standaard beschikbaar in Exact Globe+.

Exact biedt uitstekende oplossing voor de Sociale Werkvoorziening

Het integrale karakter van Exact en de koppeling met andere systemen, maakt dat Exact Globe+ een passende oplossing biedt voor SW. Groot voordeel van Globe+ is de breedte van de oplossing; uitgebreide functionaliteit voor zowel financiën, CRM als productie. Voor een aantal van onze SW-klanten vervangt Exact Globe+ vier systemen!

Bekijk alle evenementen!

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---