Directie AB en Exact blikken vooruit!

Trends, ontwikkelingen en visie!

Tijdens de plenaire sessie zal Lauren Verster de drie directieleden van AB (Roland ten Broeke, Ger Bos en Nico Bijl) en Jarno van Hurne van Exact spreekwoordelijk aan de tand voelen. Ze blikken vooruit, kijken ieder vanuit hun eigen rol naar de trends en ontwikkelingen in het industriële landschap en brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hieronder stellen de heren zich graag even aan u voor.

Biografie Roland ten Broeke, Commercieel Directeur

Ik ben ooit begonnen in een salesfunctie. Kort daarna doorgegroeid naar een managementfunctie en vrij snel toegetreden tot de directie van VCD. Ik heb meerdere units van VCD onder mijn hoede gehad. Sinds 2003 ben ik tevens actief betrokken geweest bij diverse overnames en heb ik meegeholpen aan de integratie van diverse bedrijven. Sinds maart 2013 was ik directeur voor de unit Healthcare. Met deze overstap heb ik meer inzicht en ervaring opgedaan in het werken met o.a. SCRUM/Agile projecten en software development als geheel. In de zomer van 2019 heb ik besloten om te beginnen bij AB met als doel hen te helpen om verder te groeien. Ik ben extrovert en doelgericht. Sales is mijn passie.  Ik ben een natuurlijk leider met overtuigingskracht. Ik hou van structuur, openheid, daadkracht en enthousiasme. “Zeg wat je doet en doe wat je zegt” is mijn levensmotto.

Biografie Ger Bos, Directeur Development & Consultancy

Twaalf jaar geleden ben ik bij AB gestart als senior consultant, later als manager solution development en inmiddels ben ik Directeur Development & Consultancy. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Twente, Industrial Engineering & Management. Ik heb altijd al enorm veel interesse gehad in het raakvlak tussen IT en bedrijfskunde.

In de afgelopen jaren heb ik bij een diversiteit aan productiebedrijven over de vloer mogen komen. Er is niets mooiers dan bij dit soort MKB-bedrijven de kans te krijgen mee te denken in het optimaliseren en automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Dat ik dit elke dag mag doen met collega’s die dezelfde passie hebben, namelijk onze klanten te laten excelleren, vind ik fenomenaal!

Biografie Nico Bijl, Algemeen Directeur

Sinds 1996 ben ik betrokken bij AB. Eerst als consultant, later als projectmanager. Sinds 1998 ben ik directeur bij AB Ik ben afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, Technische Bedrijfswetenschappen, waarbij ik mij gespecialiseerd heb in productie logistiek. Ik heb een grote passie voor de Nederlandse industrie en het bijdragen aan het continu verbeteren daarbinnen. Zowel in proces, procesbesturing alsook in de ondersteuning vanuit IT. Daarom voel ik mij al meer dan 20 jaar helemaal thuis bij AB; we hebben een geweldige klantenkring waarmee wij elke jaar weer mooie stappen vooruit maken!

 

Biografie Jarno van Hurne, Director Project & Enablement Exact

Als Director, Projects & Enablement voor Exact is Jarno van Hurne eindverantwoordelijk voor het  aandrijven van sales enablement en strategische groei initiatieven. Jarno is afgestudeerd in Commerciële Economie op de Hogeschool ‘s-Hertogenbosch en heeft een master in Bedrijfskunde van de Radboud Universiteit Nijmegen. Jarno werkt als meer 17 jaar bij Exact en heeft veel ervaring in customer services, commercie en productmarketing vanuit diverse disciplines. Op dit moment richt hij zich op het verbeteren van de wereldwijde sales teams van Exact door training, kennis, processen en ondersteunende oplossingen. Volg Jarno op twitter via @JarnovHurne.

 

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---